Connect with us

Revistateo.ro

Ce se intampla daca nu faci sex

Stiri

Marirea penisului – Chiar functioneaza? Creme, pastile si pompe

Solutia pentru marirea penisului este cautata de secole.

Majoritatea barbatilor isi doreste ca penisul lor sa fie mai mare, mai gros sau mai altfel fata de cum a fost lasat de mama natura.

Internetul este plin de pastile, pompe sau solutii magice care iti promit marirea penisului, dar oare chiar functioneaza?

Iata ce spune un doctor celebru despre produsele care pot avea un efect, dar si care sunt cele care iti pun penisul in pericol la un loc cu sanatatea si chiar viata.

Marirea penisului este in topul cautarilor pe Google

Cautarea cuvintelor „marirea penisului” isi mentine in fiecare luna pozitia in top, iar reclamele catre site-urile de profil sunt extrem de agresive si multe.

Sunt peste 200.000 de rezultate care ofera un raspuns la aceasta cautare si multe dintre acestea promoveaza pastile minune sau pompe, care folosite conform instructiunilor iti vor mari penisul intre 4 si chiar 10 centimetri, dupa promit unii producatori.

Ce spune un specialist despre produsele de marirea penisului

Produsele pentru marirea penisului – Chiar functioneaza?

Marirea penisului dorita de 80% din barbati, conform studiilor

Majoritatea medicilor si specialistilor sustin ca inca nu a fost gasita o metota 100% sigura care sa functioneze in aceasta problema.

Dr. Thomas J. Walsh din Washington raspunde la intrebarea: „Chiar functioneaza?”, extrem de direct: „Nu, nu functioneaza”.

Nici o crema, pastila, pompa sau orice altceva similar nu poate mari organul sexual masculin.

Acest lucru nu este sustinut doar de cativa medici sau specialisti, toti cei care s-au implicat in studiile pe aceasta tema sau medicii de specialitate au raspuns in cor: NU, nu se poate.

Site-urile ofera testimoniale

Orice site care comercializeaza atfel de produse are o sectiune speciala de testimoniale unde sunt prezentate asa zisele pareri ale clientilor.

Unele contin chiar fotografii „before and after”, insa majoritatea pozelor sunt modificate cu programe de editare foto sau sunt pur si simplu prezentate doua penisuri care nu au nici o legatura unul cu celalalt.

Daca penisul nu poate fi marit, performanta sexuala poate fi imbunatatita?

Problemele de erectie sau de durata a partidei de sex pot fi ajustate cu ajutorul produselor de specialitate, insa trebuie sa fiti foarte atenti cand utilizati aceste produse si ce tip de metode folositi.

Exista in farmacii pastile speciale care te ajuta sa-ti imbunatatesti erectia, durata actului sexual sau performanta sexuala in general.

Este bine sa consulti un urolog inainte sa iei aceste pastile.

ATENTIE: Exista riscul ca unele pastile sa produca accidente cardio vasculare.

Prin urmare fii atent si mai suspicios atunci cand incerci sa gasesti solutia minune ca penisul sa fie mai mare, orienteaza-te eventual sa compensezi marimea cu performanta sau stilul tau unic de a face sex.

Stii vorba aia, marimea conteaza mai putin, conteaza…ce stii sa faci cu el.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top