Connect with us

Revistateo.ro

A primit temă la școală să deseneze un erou în care să se transforme. Copilul a desenat un gunoier. Motivul este dureros.

Inedit

Profesoara i-a cerut la școală să deseneze un erou în care ar vrea să se transforme. Elevul a desenat un gunoier, iar motivul este emoționant

Într-o zi la școală, profesoara le-a cerut elevilor să realizeze un desen. Tema era ca ei să deseneze un erou în care ar vrea să se transforme. Printre desenele realizate de copii, unul i-a atras atenția profesoarei în mod special.

Pe coala albă era desenat un gunoier cu super-puteri. cască pentru protejarea mediului, armură anti-maşini care îl face şi invizibil şi dispozitiv de comunicare. Profesoara a știut că în spatele operei sale, copilul are o poveste.

De ce a desenat copilul un gunoier

Emoționat, băiețelul i-a spus motivul pentru care ar vrea să devină un gunoier cu super-puteri. Mama sa, care lucrase ca măturător, a fost lovită de mașină în timp ce făcea curat pe străzi. Din cauza rănilor suferite, ea avea nevoie de ajutorul fiului ei.

Citește și: În fiecare zi, mergea la restaurant și punea această fotografie pe masă. Toți credeau că e nebun. Când i-au aflat povestea au început să plângă – FOTO

Cazul mamei sale a avut un impact puternic asupra psihicului băiatului și tot ce știe este că el va deveni un gunoier cu super-puteri, pentru a-și proteja mama.

Felul în care copilul și-a argumentat tema cerută a determinat-o pe profesoară să-i acorde nota 10. Cazul a avut loc în Thailanda și povestea a devenit virală pe internet.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top