Connect with us

Revistateo.ro

Profeția clarvăzătorului Horace Villegas care șochează lumea

Inedit

Profeția clarvăzătorului Horace Villegas care șochează lumea

Horace Villegas este unul din cei mai cunoscuți și titrați clarvăzători americani. Presa de peste Ocean ia în serios profețiile sale, mai ales că multe dintre ele s-au îndeplinit de-a lungul timpului.

Război nuclear în acest an?

Omul care a prezis alegerea lui Donald Trump ca președinte al Americii a făcut o profeție șocantă: pe 13 mai va începe un nou război global. Villegas a provocat îngrijorare în rândul adepților teoriilor conspiraționiste spunând că un nou conflict armat la scară mondială se va petrece în timpul centenarului aparițiilor de la Fatima (1917), adică pe 13 mai 2017.

Villegas se autointitulează „mesagerul lui Dumnezeu”. Bărbatul care respectă cu sfințenie Biserica Catolică este de părere că visele sale profetice sunt trimise de Dumnezeu sau de îngerii Săi. Acesta a mai văzut cum „mingi de foc” vor cădea din cer și vor distruge pământul.

“Am văzut cum oamenii se luptau panicaţi, încercând să se ascundă de distrugerile provocate de rachetele nucleare care vor cădea în diferite orașe din întreaga lume”, a declarat Villegas pentru Daily Star.co.uk.

CITEȘTE ȘI: Profetia pe care a facut-o Papa Francisc de Florii

CITEȘTE ȘI: Profetiile lui Nostradamus pentru 2017

Există o serie de teorii, care mai de care mai controversate, despre izbucnirea celui de-Al Treilea Război Mondial. Internetul abundă de profeți, iar mulți dintre ei sunt luați în serios de populație.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top