Connect with us

Revistateo.ro

Profetia lui John W. Johnston. Ce urmeaza dupa moartea lui Fidel Castro

Inedit

Profetia lui John W. Johnston. Ce urmeaza dupa moartea lui Fidel Castro

Moartea lui Fidel Castro starneste o serie de scenarii, care mai de care mai incredibile. John W. Johnston este unul din cei mai cunoscuti profeti din Vest, care a vorbit in anul 1981 despre ce se va intampla dupa ce Fidel Castro a murit.

Ce urmeaza dupa moartea lui Fidel Castro

Liderul Cubei a murit sambata, 26 noiembrie 2016, dupa multi ani in care presa a facut numeroase speculatii despre starea sanatatii sale. Johnston se lauda ca a prevazut caderea Zidului Berlinului sustine ca moartea lui Fidel Castro aduce sfarsitul unei ere pentru o tara puternica.

„Vezi moartea lui Fidel Castro si iti dai seama ca acela este momentul care declanseaza prabusirea sistemului economic al Statelor Unite”, a prevazut Johnston, conform site-ului disclose.tv.

Vorbele profetului ies la iveala acum, desi au fost facute in anul 1981, intrucat moartea liderului cubanez s-a produs deja. Johnston sustine ca aceste vedenii vin de la Dumnezeu.

Si prezicatoarea bulgaroaica Baba Vanga a vorbit despre un fel de sfarsit al Statelor Unite. Aceasta a spus ca Barack Obama va fi ultimul presedinte al Americii si ca in SUA vor aparea conflicte uriase dupa incheierea mandatului acestuia.

In ultima vreme apar tot felul de profetii despre evenimentele care au avut loc recent si care vor urma. Singura profeta care a prevazut cateva eveniment pana acum, printre care caderea Turnurilor Gemen in 2011, a fost Baba Vanga.

CITESTE SI: Inregistrare cu Baba Vanga, femeia care a profetit marile evenimente ale lumii

Oamenii sunt impartiti in doua tabere cand vine vorba de astfel de scenarii. Unii cred ca anumite evenimente pot fi prevazute, altii spun ca sunt niste simple baliverne. Daca se va confirma sau nu, ramane de vazut.

1 Comment

1 Comment

  1. olimpiu franz

    2016-11-29T21:04:02+02:00 at 2016-11-29T21:04:02+02:00

    http://www.libertatea.ro/ultima-ora/un-roman-a-prevazut-atentatele-din-sua-29629
    De ce crezi ca acest Roman a fost interzis si Baba Vanga e „singura”?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top