Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Profetia SOCANTA a lui NOSTRADAMUS pentru toamna aceasta! SATURN DISPARE, LUMEA NOUA APARE!

Un eveniment incredibil se va intampla toamna aceasta, potrivit profetiilor lui Nostradamus. Omenirea ar putea vedea cum se deschid portile unei lumi noi. Separarea de lumea veche insa nu va fi usoara ci se va produce cu urmari grave! Descopera profetia socanta!

Pe 25 noiembrie 2015 Saturn nu va mai fi vizibil iar Mercur intra in Sagetator. Acest lucru a fost prezis de Nostradamus intr-unul din catrenele sale acum multe secole. Predictia suna in felul urmator:

„O miscare in panta a pamantului, o mare calamitate peste pamanturile din Vest si Lombardia, va fi foc pe nava, ciuma si captivitate. Mercur in Sagetator, Saturn dispare”.

Sa incercam sa traducem spusele lui Nostradamus. Acesta face referire la ciuma (la boala contagioasa) insa in epoca moderna nu putem face referire la aceasta afectiune. Nu e chiar asa! Lumea este deja zguduita de maladia Ebola, ceea ce ne arata ca Nostradamus a stiut el ceva.

In plus, aceasta pandemie despre care a facut referire s-a produs deja inainte ca Saturn sa dispara si Mercur sa intre in Sagetator. Aparitia lui Mercur si iesirea lui Saturn pot duce la incheierea unui nou ciclu al umanitatii si inceperea unui alt ciclu. Va fi oare mai bine?

CITESTE SI: Profețiile cutremurătoare ale Duhovnicul Iustin Pârvu despre România

CITESTE SI: 4 etape esentiale pentru a-ti echilibra karma

Numerosi parapsihologi si astrologi considera ca Nostradamus avea un sistem de calcul foarte precis si prezicerile sale (calatoriile sale in viitor) se faceau in special privind astrele si calculandu-le activitatea. Faptul ca pe 25 noiembrie 2015 Saturn nu va mai fi vizibil cu ochiul liber si Mercur intra in Sagetator inseamna urmatoarele:

CITESTE SI: Ce efecte FABULOASE are practicarea YOGA asupra ta, in functie de zodie

RECOMANDARE: TEST ONLINE: Afla cine te barfeste!

Cutremure si alte probleme grave mai ales in partea de Vest (Europa si Americile)
– Conflicte si tensiuni sociale
– Risc de razboi planetar
– Aparitia unui nou virus
– Deschiderea portilor unei lumi noi (aparitia lui Mercur aduce tot timpul o noua etapa in viata tuturor)

Sursa foto: codepen.io

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top