Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

METEO: VREMEA in urmatoarele doua saptamani! Vezi unde va NINGE!

PROGNOZA METEO PENTRU URMATOARELE DOUA SAPTAMANI. ANM a anuntat cum va fi VREMEA la finalul lui noiembrie si la inceputul lui decembrie.

Meteorologii avertizeaza ca in urmatoarea perioada va ploua in toate regiunile si ca lapovita si ninsoarea isi vor face simtita prezenta in unele zone. Temperaturile vor fi cele obisnuite pentru acest interval, insa in unele zile vremea va fi mai rece decat in mod normal.

PROGNOZA METEO BANAT. VREMEA IN BANAT

In cea mai mare parte a intervalului, valorile termice vor fi apropiate de cele caracteristice in ultima decada de noiembrie si la inceputul lunii decembrie, dar vor fi si zile cu vreme mai rece decat normal. Astfel, in medie, vor fi maxime termice de 5…9 grade si minime de 0…4 grade, iar temperaturi mai scazute vor fi posibile in perioadele 25-26 si 28-29 noiembrie. Probabilitatea de aparitie a precipitatiilor se va mentine relativ ridicata pe parcursul celor doua saptamani de prognoza. Vor fi mai ales ploi, ce pot cumula local cantitati de apa mai insemnate, dar temporar vor aparea precipitatii mixte.

PROGNOZA METEO CRISANA. VREMEA IN CRISANA

Pe parcursul celor doua saptamani de prognoza, regimul termic va fi caracterizat de valori apropiate de mediile climatologice specifice perioadei, astfel ca se vor inregistra medii ale maximelor de 4…7 grade si ale minimelor de 0…4 grade. Vor fi si perioade, cel mai probabil in datele de 25-26 si 28-29 noiembrie, cand sunt estimate temperaturi mai scazute, ce vor caracteriza o vreme mai rece decat obisnuit. Probabilitatea de aparitie a precipitatiilor se va mentine relativ ridicata de-a lungul intervalului de referinta. Vor fi mai ales ploi, ce pot fi moderate cantitativ, dar temporar vor aparea precipitatii mixte.

PROGNOZA METEO TRANSILVANIA. VREMEA IN TRANSILVANIA

In intervalul celor doua saptamani de prognoza, sunt estimate temperaturi ce se vor situa in general in jurul celor normale in aceasta perioada din an, cu maxime de 3…7 grade si minime de -3…2 grade, mediat pe regiune. Vor fi insa si zile cu o vreme rece, mai ales la sfarsitul primei saptamani ( zilele de 28 si 29 noiembrie). Probabilitatea de aparitie a precipitatiilor -in general moderate cantitativ- va fi relativ ridicata pe parcursul intervalului de referinta. Vor fi ploi, dar temporar si lapovita sau ninsoare, in special in zonele perimontane.

Citeste cum va fi vremea si in celelalte regiuni ale tarii pe Fresh24.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top