Connect with us

Revistateo.ro

Și anul acesta, primăriile din toată țara organizează Concerte Revelion 2017 în aer liber. Invitați de marcă îi vor încânta pe cei prezenți șa petrecerile în aer liber

Stil de viata

Program concerte Revelion 2017

Și anul acesta, primăriile din toată țara organizează Concerte Revelion 2017 în aer liber. Invitați de marcă îi vor încânta pe cei prezenți șa petrecerile în aer liber.

Concerte Revelion 2017 în aer liber

Sibiu
Loc: Piața Mare din Sibiu, Sibiu
Data/ora de începere: sâmbătă, 31 decembrie 2016 (19:00). Vor cânta CARLA’S DREAMS, Domino și Maxim.

București:

Delia, Loredana, B.U.G. Mafia, Holograf, Andreea Bălan, Ştefan Bănica Jr., Proconsul, Corina, Vunk, What’s Up, Adda, Voltaj, Pepe, Mihail şi Camioane în Mulţime susţin concerte în Piaţa George Enescu din Bucureşti. Evenimentul este prezentat de Mihai Morar şi Diana Munteanu.

Până în noaptea de Revelion 2017, echipele „Selfie de Bucureşti” te aşteaptă în mai multe puncte din oraş. Te vor ajuta să-ţi faci un selfie cu prietenii sau familia. Fotografiile vor fi încărcate pe pagina evenimentului, iar în noaptea dintre ani vor fi proiectate pe ecranele gigant din Piaţa George Enescu. Ia parte la cel mai mare autoportret făcut vreodată: „Selfie de Bucureşti”.

Program concerte Revelion 2017

Intrarea este liberă.

Cluj-Napoca
Primăria municipiului Cluj-Napoca a pregătit pentru noaptea dintre ani un eveniment pentru clujenii de toate vârstele, cu muzică live între orele 22.00 şi 01.00, lumini spectaculoase, focuri de artificii şi multă veselie.

Citește si: Program de sarbatori MAGAZINE, BANCI, program revelion si 1, 2 ianuarie
Spectacolul de Revelion 2017 va începe în Piaţa Unirii la ora 22.00, cu un concert de muzică arhaică, susţinut de Florin Ştefan acompaniat de taraf. Începând cu ora 23.00 clujenii vor avea parte de un concert aniversar Semnal M, la împlinirea a 40 de ani de activitate.

Citeste pe HUFF.ro care sunt celelalte orase in care se organizeaza Revelionul in aer liber.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top