Connect with us

Revistateo.ro

Program bănci 1 și 2 ianuarie 2018. BCR, BRD, Banca Transilvania, Raiffeisen Bank, ING Bank, Cec Bank etc. au anunțat programul de Sărbători.

Stiri

Program de sarbatori MAGAZINE, BANCI, program revelion si 1, 2 ianuarie

Magazinele au program de sarbatori Auchan, Cora, Kaufland, Lidl si Mega Image au program in marea majoritate astazi 26 decembrie. Pe 31 decembrie si 1 ianuarie programul de sarbatori este special, unele magazine sunt inchise chiar si pe 2 ianuarie. Vezi mai jos programul special al Metro, Selgros, Penny, Billa, Profi si alte supermarketuri si hypermarketuri.

Programul magazinelor de Craciun si revelion 2017 a fost special adaptat pentru ca clientii sa poata sa isi faca linistiti cumparaturile.

Program sarbatori – toate magazinele pe 26, 31 decembrie și 1, 2 ianuarie

Program Auchan 26 si 31 decembrie si alte  sarbatori

Magazinele Auchan din Bucuresti, Pitesti, Bacau, Bihor, Brasov,  Cluj, Constanta, Craiova, Galati, Deva, Iasi, Baia Mare, Targu Mures, Ploiesi, Satu mare, Sibiu, Suceava si Timisoara au program normal. Astfel de astazi 26 decembrie, pana pe 31 decembrie 2016 magazinul Auchan functioneaza de la ora 8.00 la 22.00. Pe 1 ianuarie Auchan este inchis.

Carrefour – program de Sarbatori si Revelion 2017 (1-2 ianuarie)

Magazinele Carrefour au program normal in 26 decembrie. Acestea sunt deschise de la 8.30 pana la 24.00. Magazinele Carrefour vor fi deschise pe 31 decembrie pana la ora 18.00. Pe 1 si 2 ianuarie sunt inchise.

Program Cora pe 26 decembrie, 31 decembrie, alte sarbatori si revelion

Cora are program special astazi 26 decembrie, magazinul se inchide la ora 18.00, la fel ca si pe 31 decembrie de revelion 2017. Pe 1 ianuarie Cora este inchisa.

Citeste integral programul Auchan, Carrefour, LIDL, Kaufland, Mega Image și alte magazine

Program bănci pe 26 și 31 decembrie de sărbători și Revelion, Western Union și MoneyGram

Bancile au program de sărbători însă unul special. BRD, Banca Transilvania, ING, Raiffeisen Bank, BCR și Cred Europe Bank prezente în mall-uri sunt deschise de sărbători și funcționează după programul centrului comercial.

Program toate bancile stradale de sarbatori si revelion

Toate unitatile bancare prezente stradal, adica nu sunt in centre comerciale sunt inchise pe 26 decembrie si 31 decembie, dar si pe 1 si 2 ianuarie.

Program sarbatori banci centre comerciale

Banca Transilvania, Raiffeisen Bank, Brd, ING, Credit Europe Bank si Garanti Bank prezente in centrele comerciale au programul mall-ului din care fac parte. Majoritatea sunt deschise. De exemplu BRD Bucuresti are o agentie in Titan deschisa astazi in Auchan. Bancile aflate in supermarketuri si hipermarketuri au programul  de sarbatori centrului comercial. Zile nebancare: 26 decembrie, 1 si 2 ianuarie.
Citeste integral program banci si Western union, Moneygram

Pe aceeași temă

Program de Craciun 2016 Carrefour, Kaufland, Auchan, Mega image si Cora

Program mall-uri de Craciun

Program farmacii si spitale Craciun 2016 București

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top