Connect with us

Revistateo.ro

Prospect medicament AFRIN

Inedit

Prospect AFRIN- spray

Prospect medicament Afrin AFRIN
Substanta activa: oximetazolinum
spray

Prospect medicament Afrin Compozitie
1 ml de spray nazal Afrin contine 0,5 mg de hidroclorura de oximetazolina, 0,02 mg acetat fenilmercuric si 0,2 mg clorura de benzalconiu ca substante conservante.

Prospect medicament Afrin Indicatii
Se foloseste in ameliorarea rapida a congestiei nazale, asociata cu raceli, sinuzite, polinoza si alte alergii de cai superioare.

Prospect medicament Afrin Precautii/Efecte secundare: A nu se depasi doza recomandata pentru ca pot aparea simptome ca arsuri, intepaturi, stranut sau cresterea secretiei nazale. Daca simptomele persista mai mult de 3 zile, adresati-va medicului. Folosirea acestui pulverizator de catre mai multe persoane poate duce la diseminarea infectiei. In caz de ingestie accidentala, solicitati imediat asistenta medicala.

Prospect medicament Afrin Dozare: Adulti si copii de la 6 ani in sus: 2 sau 3 pufuri in fiecare nara, dimineata si seara. Nu depasiti doza recomandata, nu folositi Afrin mai mult de 3 zile.

Prospect medicament Afrin Mod de folosire: Cu capul in pozitie verticala, plasati orificiul sprayului in nara, fara sa obturati insa in totalitate. Presati sticla ferm si rapid, administrand numarul de pufuri recomandat, in fiecare nara. Curatati orificiul dispozitivului dupa fiecare folosire.

Prospect medicament Afrin  Forma de prezentare
Forma de prezentare: Sticle de 20 ml. A se pastra la temperaturi cuprinse intre 2 si 30 grade Celsius.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top