Connect with us

Revistateo.ro

Proteste duminica, 29 ianuarie, in Bucuresti si mai multe orase LIVE VIDEO

Stiri

Proteste duminica, 29 ianuarie, in Bucuresti si mai multe orase LIVE VIDEO

Mai multe proteste sunt programate duminică, 29 ianuarie, împotriva ordonanțelor privind grațierea și modificarea Codului Penal.

Protest anti-gratiere

URMARESTE SUBIECTUL PE HUFF.RO, MINUT CU MINUT. LIVE VIDEO AICI

Update, ora 18.00: Sunt în jur de 5000 de oameni în Piața Universității la momentul transmiterii aceștei știri. Oamenii cer demisia ministrului Justiției Florin Iordache. Circulația a fost oprită în centrul Capitalei. Reporterii Huff.ro vor transmite în direct în câteva minute LIVE VIDEO de la proteste!

Update, ora 17.24: La această oră, sunt în jur de 400 de oameni în Piața Universității. Protestatarii poartă cu ei pancarte pe care scrie Demonstranţii poartă pancarte pe care scrie „Referendum”, „Vrem democraţie cu hoţii la puşcărie”, „Dragnea se crede barosan/Se vrea sultan ca Erdogan”.

Știre inițială

Sunt așteptați manifestanți în București și alte 19 orașe din țară, dar și în Diaspora (Paris, Londra, Bruxelles). Protestele au loc cu o zi înainte de dezbaterea organizată de Ministerul Justiției pe tema celor două ordonanțe.

Protestatarii din Capitală spun că vor să treacă pe la Guvern, Ministerul Justiției, CNA și sediul Avocatului Poporului.

CITESTE SI: Guvernul Romaniei nu renunta la gratiere

„Ne strângem la Universitate duminică începând cu ora 17.00. Am observat că unele televiziuni manipulează fără ruşine, iar CNA-ul nu îşi face treaba. Este momentul să îi vizităm. Apoi mergem la Ministerul Justitei, iar pe drum, ne vizităm avocatul. Avem un avocat al poporului care nu lucrează pentru noi. Îl vrem plecat. La final, mergem la guvern”, se arată într-un anunţ pe Facebook.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top