Connect with us

Revistateo.ro

Provocarea lui Dragoș Ureche: Tu ce faci pe 2 noiembrie?

Stiri

Provocarea lui Dragoș Ureche: Tu ce faci pe 2 noiembrie?

Dacă te plimbi cu mașina sau pe jos pe străzile Bucureștiului vei avea ocazia să vezi un afiș imens cu o văcuță care te întreabă sinceră dacă nici tu nu mergi la vot și îți mai spune, amuzată de ignoranța ta, că e „tare”. Afișul creat de echipa votești.ro face parte din campanie Vreau președinte a cotidianului gândul.info și transmite un mesaj important: trebuie să îți pese de soarta ta, fapt pentru care ai responsabilitatea să mergi duminică, 2 noiembrie la vot.

Unul dintre challengerii campaniei Vreau președinte, Dragoș Ureche, își provoacă toți prietenii cu o întrebare: Tu ce faci pe 2 noiembrie? Răspunsul aștept este: „Mă duc la vot”. Provocarea aceasta este valabilă nu doar pentru apropiații jurnalistului Dragoș Ureche ci pentru toți cetățenii cu drept de vot din România.

CITEȘTE ȘI: 4 MOTIVE CRUCIALE SĂ MERGI DUMINICĂ LA VOT

„Sunt Dragoş Ureche, challenger vreaupreşedinte.ro, şi până acum i-am provocat pe candidaţii oficiali, încercând să transmit mesajul vostru. M-am gândit însă că ar trebui ca lumea să vă vadă şi pe voi. Şi de unde puteam să pornesc dacă nu de acasă? Luni m-am întors la Galaţi. Mi-am sunat un prieten, am luat o cameră şi am pornit în „expediţie”. Am fost sceptici la inceput, însă cu fiecare om cu care am vorbit, tineri de vârsta noastră, am văzut că tot mai mulţi ştiu că părerea lor contează. Priveşte-i şi răspunde provocării mele: Ei merg la vot. Tu ce faci pe 2 noiembrie?”, spune convingător Dragoș Ureche.

Provocarea lui Dragos Ureche tu ce faci pe 2 noiembrie1Dragoș Ureche este unul dintre susținătorii campaniei „Votești” inițiată de gândul.info, cu ocazia alegerilor prezidențiale.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top