Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

PSIHICUL VARSATORILOR, pus la incercare! Citeste sfatul zilei de 26 noiembrie pentru zodia ta!

Psihicul Varsatorilor este pus la mare incercare. Acesti nativi au nevoie de un ragaz inainte de a continua drumul pe care au pornit cu multa determinare. Citeste sfatul zilei de 26 noiembrie 2015 pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Nu te feri de noile aventuri cu care te ademeneste viata. Senzualitatea ta este ascunsa sub scutul unui om serios si, de multe ori, asexual. Nu este o rusine sa iti recunosti slabiciunile si sa faci astfel incat sa te simti bine. Iubeste, fa dragoste, creeaza-ti singur fericirea! Numarul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Iubesti cu sufletul, nu cu creierul. Acest lucru iti poate aduce o serie de probleme deoarece ti se reproseaza de cele mai multe ori lipsa de pragmatism ori sfidarea gandirii rationale. Fa pasi importanti in relatia ta si nu iti fie teama sa iti arati sensibilitatea. Iubirea e cel mai frumos lucru care ti se poate intampla. Numarul norocos al zilei: 8.

CITESTE SI: Horoscop chinezesc 2016 – Previziuni detaliate pentru TOATE ZODIILE!

CITESTE SI: Previziunile astrologului Vanessa Zigmund pentru decembrie 2015. Zodiile REVIGORATE de traseul lui Pluto

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Ai rabdare cu proiectele pe care le ai in subordine. Nu se poate intampla totul peste noapte si stii bine acest fapt. Trebuie sa iti dozezi energia pozitiva si sa nu permiti tanguielile, ezitarile, caci acestea iti fac cel mai mult rau, mai ales ca esti usor de manipulat de starile emotionale. Numarul norocos al zilei: 20.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Faci comparatii nepotrivite azi. Nu te pune in balanta cu oamenii care nu au nicio legatura cu universul tau. Esti special asa cum esti, ai numeroase calitati si trebuie sa fii constient de acestea. Lasa-i pe ceilalti sa aiba indoieli asupra potentialului tau, tu dovedeste-le cu fapte. Numarul norocos al zilei: 11.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Nedreptatile te deranjeaza enorm si devii un combatant de mare forta. Iti place sa intervii pentru prietenii tai, sa faci justitie acolo unde e prea multa suferinta si raufacatorii continua sa isi faca ‘treaba’. Tine-o tot asa si nu iti fie frica sa ii aperi pe ceilalti. Numarul norocos al zilei: 2.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Organizeaza-te pentru ca tu stii cel mai bine cum iti poti intra in mana. Esti pe drumul cel bun. Ai invatat in ultimele luni cand si ce trebuie sa spui si mai ales cui. Este foarte important sa alegi momentul potrivit pentru orice faci. Numarul norocos al zilei: 4.

Citeste sfatul zilei de 26 noiembrie in pagina urmatoare!

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top