Connect with us

Revistateo.ro

Punctele slabe ale zodiilor. Ce nu trebuie să știe ceilalți

Astro-FUN

Punctele slabe ale zodiilor. Ce nu trebuie să știe ceilalți

Fiecare persoană are un punct slab pe care, dacă ceilalți îl află, o poate manipula extrem de ușor. Iată care sunt punctele slabe ale zodiilor și cum te poți apăra de ceilalți, pentru a nu fi rănit.

Berbec: Nativul acestei zodii parcă s-a născut stresat, iar atunci când nu are vreo activitate, stă ca pe ace și nu își găsește locul. Niște clipe de yoga și de liniște nu ar fi deloc de neglijat, pentru a-și reveni și pentru a intra în ritmul celorlalți.

Taur: Deși este o fire foarte practică, dă greș atunci când are un termen limită și tinde să devină foarte stresat și să strice totul. Din această cauză, ar fi bine să evite presiunile și să facă totul în ritmul propriu, fără să fie zorit.

Gemeni: Nu există persoană mai agitată ca nativul zodiei Gemeni. În fiecare zi găsește cel puțin un lucru care îi provoacă neliniște și anxietate, precum și agitație. Nu degeaba sunt pacienții perfecți pentru orice psihologi. Mai multe pauze și plimbări ar fi o soluție, însă ei găsesc ceva de făcut chiar și în aceste momente.

Rac: Nativul acestei zodii suferă cumplit atunci când apar probleme de familie. Pur și simplu nu poate suporta ca cei dragi lui să treacă prin clipe grele și se stresează foarte tare pentru a rezolva orice supărare a celorlalți, oricât ar fi ea de neînsemnată.

Leu: Adoră să le demonstreze celorlalți că poate face orice, așa că oriunde este ceva greu de făcut, el este primul la coadă. Iar dacă ceva nu iese așa cum își dorește, devine furios și stresat și răbufnește. O mai mare cumpătare este de dorit în astfel de situații.

Fecioară: Nativul acestei zodii are impresia tot timpul că ceea ce face este mult prea puțin, iar acest lucru îl frustrează permanent. Iar cei din jur neapărat trebuie să țină pasul cu ei, deoarece nu suportă să fie cineva mai prejos sau mai presus.

Balanță: Dacă este ceva care îl poate stresa mai mult pe nativul zodiei Balanță, atunci acel lucru este să fie pus să ia o decizie. Este punctul său slab, iar cei care vor să câștige ceva de la ei profită de acest lucru, deoarece în grabă poate lua decizii neinspirate.

Scorpion: Nu suportă să ceară ajutorul celorlalți, iar din această cauză, ajunge să se bage în situații din care nu mai știe cum să iasă. Poate face multe greșeli doar pentru că vrea să iasă în față cu realizările lui.

Săgetător: Rutina este punctul slab al nativului zodiei. Iar dacă cineva vrea să îl subjuge definitiv, atunci trebuie să apeleze la acest lucru și viața acestuia va fi schimbată pentru totdeauna.

Nativii zodiei Vărsător sunt mereu cu capul în nori

Capricorn: Totul trebuie să fie organizat pentru el, iar orice lucru care nu este în ordine îi poate crea o stare de stres foarte puternică. Nu poate să fie mai flexibil și dacă i se cer mai multe lucruri, atunci clachează.

Vărsător: Punctul slab al nativilor este faptul că trăiesc numai cu capul în nori. Atunci când sunt aduși cu picioarele pe pământ și puși să facă față realității devin foarte stresați.

Pești: Nativii acestei zodii sunt extrem de sensibili, iar atunci când cineva le prezintă o realitate o primesc cu scepticism. Au nevoie să fie trași din când în când de mânecă pentru a vedea adevărul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top