Connect with us

Revistateo.ro

Dacă vei pune acest condiment în mâncare, atunci vei trăi mai mult. Studiile au demonstrat că acest condiment crește speranța de viață.

Sanatate

Condimentul NEMURIRII. Folosește-l pentru o VIAȚĂ LUNGĂ

Potrivit unui studiu realizat în China, cei care consumă zilnic mâncare condimentată trăiesc mai mult comparativ cu oamenii care nu mănâncă deloc alimente condimentate, sau le consumă foarte rar. Condimentele picante precum piperul sau ardeii jalapeno pot fi secretul longevității. Iată ce spun studiile în legătură cu acest subiect.

Pune acest condiment în mâncare și vei trăi mai mult

La cercetarea care a avut loc între anii 2004 – 2008 au participat 487,375 de persoane. Participanții aveau vârste cuprinse între 30 de ani și 79 de ani. Aceștia nu avuseseră în trecut probleme de sănătate foarte serioase, precum anumite boli cronice. De asemenea, în timpul studiului, cei care l-au inițiat au avut în vedere și alți factori care influențează speranța de viață, printre care statutul marital și educația.

Rezultatele studiului au surprins pe toată lumea. În cazul celor care au mâncat în fiecare zi condimentat, riscul de deces a scăzut considerabil, mai exact cu 14 procente. În cazul persoanelor care au consumat o dată sau de două ori pe săptămână alimente picante, riscul de deces a scăzut cu până la 10 %.

CITEȘTE ȘI: Top 7 condimente care lupta impotriva cancerului

CITEȘTE ȘI: Ce se intampla in corpul tau daca mananci aceasta combinatie de condimente zilnic

În urma studiului s-au aflat și alte informații importante legate de consumul alimentelor condimentate. Spre exemplu, ajută la prevenirea bolilor cardiace, la prevenirea cancerului sau la prevenirea problemelor respiratorii.

De-a lungul timpului, oamenii au condimentat mâncarea pentru ca aceasta să aibă un gust cât mai bun. Dar gustul nu este singurul avantaj al consumului de condimente. Acestea ajută la reducerea inflamației. Te ajută chiar să scapi de kilogramele în exces. Un alt avantaj este acela că te ajută să îți cureți tractul respirator.

Așadar, persoanele care consumă mâncare picantă în fiecare zi, trăiesc mai mult. Condimentele consumate des previn apariția anumitor probleme de sănătate și chiar te pot ajuta să scai de kilogramele în plus.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top