Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Pune-ti mainile in LAPTE CALD! Uite ce se intampla!

Cele mai eficiente tratamente pentru infrumusetare se afla la indemana oricui. Nu doar tenul si parul sunt importante ci si mainile. Cu ele lucram in fiecare zi iar faptul ca le folosim foarte des le expune la o serie de probleme, printre care diferite infectii sau crapaturi.

Spala-te pe maini cu lapte cald o data la doua zile. Lasa apoi mainile in apa rece si sterge-le fin cu un prosop moale. Laptele are proprietati fabuloase pentru o serie de afectiuni ale pielii. Acesta te scapa de mainile crapate dupa numai 7 zile de tratament.

CITESTE SI: Ce se petrece in corpul tau daca bei UN SINGUR PAHAR CU LAPTE

De asemenea, daca observi ca ai mainele aspre sau au un aspect grunjos din cauza suprasolicitarii acestora zi de zi, foloseste lapte proaspat, gras (este ideal ca acesta sa aiba 3,5% grasime).

Iata ce proprietati mai are laptele pentru frumusete:

1. Acidul lactic reduce pigmentarea pielii si confera tenului un aspect fin si stralucitor. Iti poti spala fata cu lapte sau poti face o baie de acest tip, in care e bine sa introduci si putina miere.

2. Acidul lactic este prezent in mai multe produse cosmetice si devine eficient in atenuarea ridurilor si a punctelor negre de pe fata.

CITESTE SI: Tratament antifumat si alte doua leacuri inedite cu LAPTE DE CAPRA

3. Laptele stimuleaza productia de colagen si actioneaza ca un agent antibacterian. In cazul in care constati ca ai pielea iritata sau mainile tale sunt prea sensibile la contactul cu substante inofensive, alege laptele cald.

Sursa foto: mom.girlstalkinsmack.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top