Connect with us

Revistateo.ro

Vei încerca și tu asta după ce vei vedea imaginile!

Stil de viata

A pus mai multe felii de roșii într-un ghiveci și le-a lăsat acolo. Ce s-a întâmplat după câteva zile, i-a chemat și pe vecini să le arate minunea

Un bărbat a avut curiozitatea de a așeza mai multe felii de roșii într-un ghiveci cu pământ. Nu s-a așteptat ca ideea sa să aibă rezultatul dorit.

Bărbatul a filmat totul și a publicat imaginile pe youtube. Astfel, imaginile sale au ajuns virale și au adunat până acum 17 milioane de vizualizări.

În filmuleț, bărbatul demonstrează cât de ușor poți crește roșii în ghiveci, în propriul apartament.

CITEȘTE ȘI: Beneficiile ceaiului de roșii

Nu trebuie decât să iei o roșie și să o tai feliuțe, pe plan orizontal. Ulterior pune feliile în ghiveci și acoperă-le cu un strat nu prea gros de pământ.

Udă-le bine cu apă, după care așteaptă câteva zile. După această perioadă vei observa ca micile plante răsar din sol.

Continuă să le uzi din abundență, pentru că roșiilor le place apa. Iata clipul care a devenit viral!

Cum să crești roșii în ghiveci, în apartament

Articole pe același subiect: A înfipt bețe de chibrituri în pământul de la flori. Când vei afla motivul, vei face și tu la fel

O femeie a decis să pună bețe de chibrituri în ghivecele de flori. Motivul deciziei ei te va surprinde.

Plantele de interior oferă confort și căldură casei noastre și măresc cantitatea de oxigen din încăperi.

Cu toate acestea, uneori, plantele se usucă prea mult fără niciun motiv și continuăm să ne întrebăm de ce se întâmplă acest lucru, chiar dacă oferim plantelor noastre atât de multă grijă. Unele lucruri sunt greu de observat, cum ar fi micii dăunători.

Pune bețe de chibrituri în ghiveci și vei vedea rezultatul după două zile

Din fericire, vă prezentăm un truc simplu pe care o gospodină l-a dezvăluit și arată cât de repede puteți scăpa de puricii din ghivecele dumneavoastră. Este nevoie d doar câteva bețe de chibrituri.

Pur și simplu le înfigeți în pământ, la aproximativ 2 cm de la marginea ghiveciului. După 2 zile, înlocuiți bețele și, după aproximativ 2 sau 5 zile, toți dăunătorii vor dispărea.

Nu va trebui să cumpărați otrăvuri și substanțe chimice pentru a scăpa de purici. Aceasta este o modalitate complet naturală de a menține florile sănătoase.

Bețele de chibrituri au fosfor și sulf care pătrund în sol și eliberează planta de oaspeți nedoriți. Acest truc este perfect și sigur pentru plantele dumneavoastră de interior.

Articole pe aceeași temă: A pus pâine în ghiveciul cu flori și nu a regretat. De ce ar trebui să faci și tu asta

Există o serie de trucuri extrem de interesante care le vin în ajutor femeilor care iubesc plantele, în special cele din ghiveci.

CITEȘTE ȘI: 9 plante de interior magice care atrag dragostea, bucuria si prosperitatea

Știai că miezul de pâine îți poate fi de mare folos în rezolvarea uneia dintre cele mai întâlnite probleme privind creșterea și dezvoltarea plantelor tale?

Rupe miezul de la o franzelă, astfel încât să se poată face biluțe de mărimea unor nuci. Înmoaie-le apoi în puțină apă și înfige în ele mai multe chibrituri cu gămălia în jos.

Când se umezesc, scoate-le. Pune bilele de pâine fără chibrituri în pământul din ghiveci. Acest truc te va ajuta să ții la distanță insectele dăunătoare plantelor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top