Connect with us

Revistateo.ro

Află care sunt puterile vindecătoare ale uleiului din candelă. Mulți credincioși au fost ajutați să scape de diferite afecțiuni.

Stil de viata

Puterile vindecătoare ale uleiului din candelă

Știai că uleiul din candela aprinsă are puteri vindecătoare? Acest lucru se întâmplă deoarece este sfințit prin intermediul rugăciunilor care se spun în preajma candelei. Iată cum te ajută dacă ai probleme de sănătate.

Puterile vindecătoare ale uleiului din candelă

Candela trebuie să fie în permanență curată. De asemenea, este bine să nu fie aruncat uleiul din interiorul candelei, deoarece are prorpietăți vindecătoare. Asta deoarece este sfințit prin intermediul rugăciunilor care se spun în prajma candelei. Credincioșii primesc din biserică uleiul sfințit din candele, ca binecuvântare. Se pare că acesta are proprietăți vindecătoare. Mulți credincioși au fost ajutați de-a lungul timpului de uleiul sfințit.

Acest ulei poate fi de floarea soarelui sau de măsline. Este sfințit când are loc Taina Sfântului Maslu. Acest ulei sfințit poate fi găsit atât la icoanele sfinților, cât și la icoanele care fac minuni.

CITEȘTE ȘI: Unde trebuie ținută icoana cu Maica Domnului pentru ca rugăciunile să prindă putere

Candela trebuie să fie așezată în fața icoanei. De asemenea, este bine să fie așezată într-un loc prin care nu prea mergi și unde nu există riscul de a o dărâma. Este bine să se afle într-un loc în care se fac rugăciuni.

Candelele din biserică nu se sting niciodată. O candelă este pusă pe Sfânta Masă, iar o altă candelă se află în Sfântul Altar, a Proscomidiar. Candela purifică mintea și gândurile. Se consideră că lumina unei candele este lumina lui Iisus și, nu în ultimul rând, lumina lumii.

CITEȘTE ȘI: Aceasta Icoana a Maicii Domnului are puteri UNICE in Romania

Uleiul din candelă are proprietăți vindecătoare deoarece în jurul acesteia sunt rostite rugăciuni, atât de preoți, cât și de credincioși. De aceea nu este bine să fie aruncat. Numeroși creștini au fost vindecați de mai multe afecțiuni cu ajutorul acestui ulei.

Este bine ca fiecare creștin să aibă în casă o candelă. Se consideră că astfel locuința sa devine o altă biserică a lui Dumnezeu.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top