Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Raci, atentie la NEATENTIE! Citeste sfatul zilei de 3 ianuarie 2016 pentru zodia ta!

Racii se simt atat de bine in perioada aceasta incat le scapa din vedere anumite lucruri, care, desi par minore, ii pot costa pe viitor. Citeste sfatul zilei de 3 ianuarie pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Nu te inchide in hainele tale de soldat caci nimeni nu va fi impresionat. Daca vrei sa te aperi si sa o faci preventiv, mai bine renunta la scut si foloseste-ti cuvintele. Alege-le bine. Numarul norocos al zilei: 1.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

In inima ta sadeste indoiala privind relatia de iubire pentru care ai senzatia ca numai tu tragi de la o vreme. Nu lasa gandurile negre sa se asterne in sufletul tau. Numarul norocos al zilei: 5.

CITESTE SI: Top 3 zodii care iti intra cu bocancii-n suflet

CITESTE SI: Top 5 ZODII NEFERICITE – ce sa faci daca te numeri printre ele

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Vrei sa recuperezi timpul pierdut, toate sansele pe care viata ti le-a oferit, prieteni vechi sau chiar o iubire veche. Ai aceasta ocazie, insa de data asta trebuie sa te porti cu mai multa maturitate. Numarul norocos al zilei: 17.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Trec pe langa tine lucruri mici si nesemnificative la prima vedere, dar care iti pot costa atat viata sentimentala cat mai ales pe cea financiara. Nu te lasa pacalit de aparente. Numarul norocos al zilei: 12.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Te-ai inchis intr-o colivie de unde le canti tuturor, insa nimeni nu te baga in seama. Daca vrei sa fii vizibil, daca vrei ca mesajul tau sa ajunga la cine trebuie, paraseste cusca! Numarul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Te incearca sentimente contradictorii. Nu stii daca e normal sa fii fericit si daca motivele pentru care le ai acum sunt reale. Este specific zodiei tale. Tu bucura-te de fiecare clipa pe care ti-o ofera viata. Numarul norocos al zilei: 8.

Citeste sfatul zilei in pagina urmatoare1

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top