Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Racii fac pregatiri serioase, dar oare pentru ce? Citeste sfatul zilei de 23 ianuarie 2016 pentru zodia ta!

Racii fac pregatiri serioase si nimeni nu stie de ce sunt atat de veseli azi. Citeste sfatul zilei de 23 ianuarie 2016 pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Incearca sa fii cat mai obiectiv atunci cand analizezi o situatie ce iti afecteaza parteneriatele sau viata de cuplu. Numarul norocos al zilei: 5.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Priveste lucrurile cu ochii mintii, nu cu cei fizici. Fii atent la tot ce se intampla in jurul tau si incearca sa te detasezi de energiile negative. Numarul norocos al zilei: 11.

CITESTE SI: Top 4 zodii pe care le vrei langa tine in februarie

CITESTE SI: Zodiile care vor avea probleme de familie saptamana viitoare

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Ia in consideratie sfaturile pe care le primesti azi. Nu o face pe incapatanatul in acest moment pentru ca nu este deloc in avantajul tau. Taci si asculta! Numarul norocos al zilei: 8.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Faci pregatiri serioase pentru a iesi din casa. Te simti frumos si inteligent, nu mai ai nicio problema pe cap, iar optimismul tau ii molipseste si pe ceilalti. Tine-o tot asa! Numarul norocos al zilei: 2.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Nu calca stramb chiar daca tentatia e mare si crezi ca drumul tau va fi mai scurt spre succes fentand pasii necesari. Numarul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Nu te astepta ca prietenii tai sa iti aprobe toate ideile entuziaste. Viseaza pentru tine intrucat cei din jur nu iti vor intelege niciodata universul creativ. Numarul norocos al zilei: 20.

Citeste sfatul zilei in pagina urmatoare!

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top