Connect with us

Revistateo.ro

Racii, inconjurati de oameni ostili. Citeste sfatul zilei de 2 iunie 2016

Stiri

Racii, inconjurati de oameni ostili. Citeste sfatul zilei de 2 iunie 2016

Racii au parte de o zi in care vor intalni numai persoane care le pun bete in roate sau se rastesc la ei. Citeste sfatul zilei de 2 iunie 2016.

ZODIA ZILEI: RAC

Daca vezi ca unele persoane mai nervoase din fire se tot leaga de tine, rupe dialogul din start. Nu este o zi in care sa iti pierzi vremea suferind din cauza unor persoane frustrate. Numarul norocos al zilei: 13.

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

In fiecare saptamana traiesti o zi in care ai senzatia ca totul pare pierdut. In mod normal, tu iti faci bilantul vinerea, insa acesta vine mai repede saptamana aceasta. Alege bine traseul pe care iti continui viata. Numarul norocos al zilei: 9.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Traiesti o zi foarte frumoasa alaturi de persoana iubita. Observi calitatile pe care le cautai de mult la cineva. Bucura-te de aceste clipe minunate. Numarul norocos al zilei: 6.

Previziuni karmice 30 mai-5 iunie 2016. Jupiter schimba destinul celei mai incercate zodii

Horoscop saptamanal 30 mai-5 iunie 2016

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Sperai sa ai parte de o zi linistita, insa la primele ori dupa ce faci ochi te trezesti cu o serie de responsabilitati pe care nici nu le aveai in vizor. Fii pregatit pentru orice azi! Numarul norocos al zilei: 10.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Bucura-te de ceea ce auzi azi. Nu mai pune la indoiala fiecare informatie cata vreme stii ca ceea ce primesti se datoreaza muncii tale. Numarul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Nu iti schimba principiile pentru nimic in lume si tine-te de planurile pe care singur le-ai creionat. Fii consecvent si respecta la milimetru fiecare lucru stabilit. Numarul norocos al zilei: 8.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top