Connect with us

Revistateo.ro

Racii se lovesc numai de carcotasi. Citeste sfatul zilei de 23 martie 2016

Sfatul zilei

Racii se lovesc numai de carcotasi. Citeste sfatul zilei de 23 martie 2016

Nativii guvernati de Luna se lovesc azi numai de critici meniti sa le puna bete in roate. Citeste sfatul zilei de 23 martie 2016 pentru zodia ta.

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Nu te culca pe o ureche, chiar daca planurile tale se indreapta spre rezultatul dorit. Fii foarte atent la nuante in aceasta perioada. Numarul norocos al zilei: 13.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Nu gasesti azi raspunsurile pentru dilemele cu care te confrunti de ceva vreme, iar asta trebuie sa te responsabilizeze mai mult pe viitor daca vrei sa deslusesti tot ce ti se intampla. Numarul norocos al zilei: 3.

Efectele eclipsei de Luna asupra zodiilor. Previziunile astrologului Maria Sarbu

HOROSCOP CHINEZESC APRILIE 2016. Specialista Anca Dimancea avertizeaza: LUNA IEPURELUI DE METAL NU SE INCHEIE BINE

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Daca vrei sa afli adevarul despre o anumita situatie, primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa te detasezi de focarul necazurilor aparute in ultimele ore. Numarul norocos al zilei: 7.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Te-ai saturat de carcotasii din jurul tau si e de inteles. Nu bagateliza toate criticile pentru ca, printre cei care iti pun bete in roate, exista si persoane ce te pot ajuta cu anumite observatii legate de comportamentul tau. Numarul norocos al zilei: 11.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Daca cineva vorbeste cu un ton ceva mai ridicat decat cel cu care te-ai obisnuit, nu e cazul sa te intimidezi excesiv. Numarul norocos al zilei: 4.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Vrei sa repari o situatie creata de altii si nu stii cum sa faci ca sa le demonstrezi ca ai pus toata sarguinta la bataie sa eviti anumite erori. Explica lucrurile pe limba lor. Numarul norocos al zilei: 9.

Citeste sfatul zilei in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top