Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Racii se pregatesc de RELANSARE! Citeste sfatul zilei pentru zodia ta!

Racii se pregatesc de reinventare. Urmeaza o etapa plina de surprize in viata acestora. Citeste sfatul zilei pentru zodia ta!

Sfatul zilei din 27 septembrie:

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Nu face lucruri care iti pot ingreuna constiinta. Nu te indeparta prea mult de valorile in care crezi si care te-au cladit ca individualitate. Numarul norocos al zilei: 2.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Continua sa te sacrifici daca vrei ca totul sa iasa cum ti-ai planificat. Nu te panica daca rezultatele nu vor aparea in secunda doi. Asteapta! Numarul norocos al zilei: 7.

CITESTE SI: Top 4 zodii care se nasc pentru a-i servi pe altii

CITESTE SI: Previziuni karmice 28 septembrie – 4 octombrie. ENERGII NEMAINTALNITE pentru LEI!

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Faci o mare greseala daca raspunzi pasiv la intimidarile subversive ale celor din jurul tau. Apar tot felul de capuse care iti vor indruga vrute si nevrute contra-cost. Numarul norocos al zilei: 17.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

In pragul eclipsei totale de luna sangerie, vei redescoperi resursele pentru a te reinventa. Te gandesti serios sa faci schimbari uriase in viata ta, incepand cu planul sentimental. Numarul norocos al zilei: 9.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Nu esti obisnuit sa traiesti in nesiguranta asa ca lupta in continuare sa elimini orice urma de teama, orice grija fie ea cat de mica. Numarul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Pesimismul si tristetea de pe fata ta nu sunt deloc placute la vedere. Ai toate datele sa fii fericit, ai toate motivele din lume sa zambesti. Fa-o! Numarul norocos al zilei: 8.

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top