Connect with us

Revistateo.ro

Racii trebuie sa scape de un element perturbator. Citeste sfatul zilei de 14 aprilie 2016

Sfatul zilei

Racii trebuie să scape de un element perturbator. Citește sfatul zilei de 6 septembrie 2017

Racii sunt nevoiti sa faca un pas important pentru a respira usurati. Citeste sfatul zilei de 6 septembrie 2017 pentru zodia ta.

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Inca mai ai lucruri de invatat, chiar daca ai impresia ca le-ai vazut pe toate. Nu face parada cu cunostintele tale daca nu esti 100% convins de ele. Numarul norocos al zilei: 6.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Ai impresia ca traiesti o relatie paralela fata de cum o percepe persoana iubita. Discuta cu ea si spune-i care sunt principalele tale nemultumiri. Numarul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Cata vreme ramai atasat de o problema sentimentala din trecut nu vei reusi sa evoluezi. Nu poti merge mai departe pana nu rupi complet raul de la radacina. Numarul norocos al zilei: 9.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Trebuie sa scapi de o datorie mai veche pentru a te linisti. Daca nu ai acum banii necesari, pune-te pe economisit. Nu merita sa iti faci zilele amare pentru niste sume financiare. Numarul norocos al zilei: 4.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Nu iti infrana emotiile in fata celor dragi. Cei care tin la tine te vor aprecia pentru sensibilitatea si sinceritatea ta. Numarul norocos al zilei: 7.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Realizezi ca ai alergat dupa o himera, iar trezirea din vis poate fi una destul de dureroasa. Revino cu picioarele pe pamant pentru ca e spre binele tau. Mumarul norocos al zilei: 11.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top