Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Racul primeste o propunere interesanta! Citeste sfatul zilei de 18 martie 2016

Sfatul zilei de 18 martie 2016. Vezi ce trebuie sa iei in calcul in aceasta zi, conform astrelor si zodiei tale!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Accepta-i pe cei din jur! E cel mai bun lucru pe care poti sa il faci, caci astazi vei da de multe persoane care te vor dezamagi. Nu incerca sa corectezi pe nimeni si nu judeca. Vezi-ti de treburile tale si mergi inainte. Numarul norocos al zilei: 9.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Ai grija cu cine te insotesti! Prietenii de langa tine te influenteaza foarte mult astazi, asa ca trebuie sa fii mult mai atent si mai echilibrat. Nu te hazarda in prietenii cu oameni pe care abia i-ai cunoscut. Numarul norocos al zilei: 5.

Horoscop Mariana Cojocaru pe 3 luni – primele previziuni pentru primavara: „Urmeaza o perioada agitata”

MINERVA, profetie SOCANTA pentru luna mai a acestui an. OAMENII VOR IESI IN STRADA!

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Ai nevoie de o zi libera mai mult ca oricand. Daca ai posibilitatea incearca sa te detasezi de job si sa pleci undeva departe, unde iti poti aduna gandurile. Te vei intoarce cu chef de munca si forte proaspete. Numarul norocos al zilei: 7.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Primesti o propunere foarte interesanta si este bine sa spui da, daca asta simti. Ghideaza-te astazi dupa instinct, caci vei avea mult mai mult de castigat. Ai mai multa incredere in simturile tale, dar si in cei apropiati. Numarul norocos al zilei: 1.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Nu este bine sa te certi. Vei avea numai de pierdut daca intri in dispute, asa ca trebuie sa ai mai multa grija. Pastreaza-ti calmul si concentreaza-te pe problemele cu adevarat importante. Incearca sa termini munca mai repede! Numarul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Asculta-ti intuitia si mergi mai departe. Esti pe calea cea buna, chiar daca uneori ai senzatia ca lucrurile nu stau tocmai cum speri tu. Fii mai increzator si nu te lasa doborat de micile impedimente. Este important sa iti pastrezi concentrarea. Numarul norocos al zilei: 4.

Citeste sfatul zilei in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top