Connect with us

Revistateo.ro

Racul primeste VESTEA ANULUI! Citeste sfatul zilei de 8 iulie 2016

Sfatul zilei

Racul primește VESTEA ANULUI! Citește sfatul zilei de 6 august 2017

Racul primeste vestea anului. Semnul de apa trebuie sa ia decizii de o importanta colosala. Citeste sfatul zilei de 6 august 2017 pentru zodia ta.

ZODIA ZILEI: RAC

Azi primesti o veste importanta pe cale oficiala. Vestea are legatura cu resursele tale financiare si, daca esti foarte atent si pragmatic, este probabil sa dai lovitura. Numarul norocos al zilei: 1.

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC>

Apeleaza la umorul tau caracteristic pentru a depasi situatia tensionata in care te trezesti. Ai nevoie de mai multa adaptabilitate pentru a reusi in viata. Numarul norocos al zilei: 5.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Daca simti ca trebuie sa renunti la anumite vise in favoarea obtinerii unor succese de care esti 100% sigur, alege aceasta varianta. Unele dorinte se indeplinesc cand nu te astepti, deci mai ai putina rabdare. Numarul norocos al zilei: 8.

Horoscop Minerva săptămâna 6-12 august 2017 INTEGRAL pentru FIECARE ZODIE

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Este o zi numai buna sa pleci la drum. Chiar daca nu ti-ai pregatit nicio vacanta pana in acest moment, e cazul sa faci tot posibilul sa te desprinzi de nebunia din jurul tau. Numarul norocos al zilei: 6.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Lasa-te purtat de val, chiar daca uneori simti ca valul ar putea fi periculos. Trebuie sa risti din cand in cand, sa simti acea adrenalina pentru a reusi in viata. Numarul norocos al zilei: 10.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Lucrurile se misca lent in jurul tau si nu ai nicio idee ce anume ar trebui sa schimbi pentru a te integra in lumea care se schimba din secunda in secunda. Fii tu insuti asa cum simti. Numarul norocos al zilei: 3.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top