Connect with us

Revistateo.ro

Raluca Turcan, presedintele interimar al PNL, a comentat în exclusivitate pentru Huff.ro desemnarea premierului. Spune ca urmeaza o perioada în care va trebui sa confirme daca este competent.

Stiri

Raluca Turcan a vorbit despre Sorin Grindeanu, noul premier

Raluca Turcan, presedintele interimar al PNL, a comentat în exclusivitate pentru Huff.ro desemnarea premierului. Spune ca urmeaza o perioada în care va trebui sa confirme daca este competent.

„Urmeaza sa confirme daca domnul Grindeanu este sau nu autonom fata de domnul Dragnea. Daca va putea cu adevarat o lista de ministri si un cabinet fara vulnerabilitati, care sa respecte angajamentele din campania electorala, sa aiba viziune, sa fie competent , sa fie european si sa tina cont de parteneriatele pe care Romania le-a consolidat deja în exterior.”, a declarat Raluca Turcan pentru Huff.ro.

De asemenea, presedintele interimar PNL a spus ca spera sa fie o guvernare în interesul cetîtenilor si nu al lui Liviu Dragnea.

Raluca Turcan despre noul premier al Romaniei

„Prin lista guvernului, vom vedea autonomia si buna credinta a prim-ministrului desemnat. Asteptam cu maxim interes lista guvernului. Speram sa avem ca ministri oameni cu o activitate cunoscuta si feriti de suspiciuni.

Principala responsabilitate a PSD este sa vina o echipa care sa guverneze în interes public si nu în interesul personal al lui Liviu Dragnea. Romania are nevoie de un guvern competent, european, cu viziune si ferit de orice fel de vulnerabilitati. De asemenea, vrem ca noul guvern sa respecte angajamentele externe ale Romaniei si sa consolideze cooperarea cu partenerii si aliatii.

Vezi pe HUFF.RO unde va petrece Raluca Turcan Revelionul.

Articole pe aceeasi tema:

Sorin Grindeanu este noul premier al Romaniei

Mihaela Grindeanu si familia posibilului premier Sorin Grindeanu FOTO de colectie

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top