Connect with us

Revistateo.ro

Veste tristă pentru Ramona Gabor! Prietena sa, Anastasia Cecati a fost ucisă de propriul ei soț.

Net

Ramona Gabor, în doliu. Prietena sa a fost ucisă

Ramona Gabor a primit o veste teribilă! Prietena sa și-a pierdut viața. Este vorba de Anastasia Cecati, un cunoscut model din Republica Moldova. Ea s-a lansat în lumea modei la vârsta de 16 ani. Ulterior, s-a mutat în București unde i-a fost oferit un rol în serialul „Las Fierbinți”.

Femeia era căsătorită cu un medic stomatolog, scrie publika.md. Ea avea 31 de ani și în urmă cu doar trei săptămâni devenise mamă.

CITEȘTE ȘI: O vedetă PRO TV și-a găsit sfârșitul omorâtă de propriul soț. Detalii înfiorătoare despre crimă

Șocată de pierderea prietenei sale, Ramona Gabor a scris un mesaj de condoleanțe.

„Tragedie teribilă! Atât de frumoasă, întotdeauna acolo să ajute şi să dea un sfat! Mi-a rupt inima vestea că tu nu mai eşti printre noi. O să fii întotdeauna în gândurile mele! Odihneşte-te în pace, îngerule!”, a sris Ramona Gabor.

Anastasia Cecati, ucisă de soț

Potrivit publika.md, cunoscutul model a fost găsit fără suflare de anchetatori în apartamentul în care locuia cu soțul său. Ea avea gâtul tăiat. În altă cameră, polițiștii au găsit copilul celor doi. Soțul femei a fost găsit și el fără suflare lângă un bloc de locuințe.

Potrivit informațiilor apărute în presa din Republica Moldova, cei doi ar fi avut o ceartă în ziua tragediei. Bărbatul și-ar fi vizitat fosta soție, iar discuțiile au degenerat când s-a întors acasă.

Cine a fost Anastasia Cecati

Anastasia Cecati a ocupat locul doi la concursul Euro Sexy, în Republica Moldova. Ascensiunea în lumea modei a continuat după ce a apărut pe coperta unor reviste celebre precum GQ, Playboy sau Maxim. Totodată, ea a apărut și în videoclipul renumitului DJ Basshunter „Crash and Burn”.

Frumoasa moldoveancă s-a mutat apoi cu traiul în Dubai. Acolo, Anastasia Cecati lucra la mai multe proiecte televizate și la noul său album. Recent, a lansat și o linie de rochii de seară. Tânăra era pasionată de yoga, călătorii și sport.

Totodată, pe pagina Anastasiei de pe o reţea de socializare, internauţii au lăsat zeci de mesaje de condoleanţe, relatează publika.md.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Net

To Top