Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Ranitii din Colectiv vor fi transferati in strainatate, dupa ce ministrul Sanatatii asigura ca nu e nevoie!

La o saptamana de la incendiul din clubul Colectiv, situatia ranitilor de la Colectiv ramane incerta. Initial, autoritatile s-au laudat ca au tot ce le trebuie pentru a ingriji pacientii aici, la noi in tara. Apoi s-au razgandit, iar ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu si secretarul de stat Raed Arafat au anuntat ca zeci de tineri arsi vor fi trimisi in strainatate.

Nu se stie insa si cand se va intampla acest lucru. Pe surse apar tot mai multe informatii care sustin ca exista o criză acuta de materiale sanitare, conform Realitatea.

In urma cu doar 6 zile, pe 31 octombrie, ministrul Sanatatii se lauda ca avem de toate si nu este nevoie de ajutor extern. Astazi, situatia e alta:

„Avem Belgia – 8, din care 3 foarte grav, 5 intermediar, neventilati, Olanda, 4 la terapie intensiva, ventilati, 3 mai putin grav, dar care necesita terapie pentru arsi, in Olanda si în alte centre, vorbim de Germania – o sa aflam cate paturi ne pun la dispozitie”, a declarat Raed Arafat, secretar de stat in ministrul Sanatatii.

CITESTE MAI MULT AICI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top