Connect with us

Revistateo.ro

Rascoala sufleteasca pentru 3 zodii. Citeste sfatul zilei de 15 aprilie 2016

Stiri

Rascoala sufleteasca pentru 3 zodii. Citeste sfatul zilei de 15 aprilie 2016

Taurii, Pestii si Balantele vor trai cateva momente importante pentru sufletul lor. Citeste sfatul zilei de 15 aprilie 2016 pentru zodia ta.

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Daca iti vine sa comentezi mereu, chiar si atunci cand nu esti pregatit sa combati legat de o controversa, ar fi bine sa te abtii. Nu faci altceva decat sa iti construiesti o imagine proasta. Numarul norocos al zilei: 1.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Reusesti sa treci totul prin filtrul ratiunii, insa inima te cheama inapoi. E o batalie intre minte si suflet si nu stii care din acesti combatanti are dreptate. Numarul norocos al zilei: 5.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Nu te grabi chiar daca iti doresti sa ajungi la destinatia finala cat mai rapid. Este momentul sa stai si sa analizezi lucrurile putine. Haosul in care te bagi nu contribuie cu nimic la bunastarea ta. Numarul norocos al zilei: 13.

Top 4 zodii cu noroc la bani in aprilie 2016

Horoscop Mariana Cojocaru. Evolutia personala, in functie de zodie

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Castigi doar o batalie, nu si razboiul. Tine minte lucrurile care ii vulnerabilizeaza pe ceilalti pentru ca daca te folosesti de latura lor sensibila s-ar putea sa se intoarca impotriva ta. Nu uita sa schimbi mereu tactica. Numarul norocos al zilei: 7.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Te cam indoiesti de intentiile prietenilor care iti intind o mana de ajutor. Nu e cazul sa faci asta azi pentru ca vei da de oameni sinceri. Incearca sa le acorzi putin credit. Numarul norocos al zilei: 4.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Dragostea bate la usa ta si te simti cel mai fericit om din lume. Tine aproape persoana care ti-a furat inima si renunta la temerile nejustificate. Numarul norocos al zilei: 8.

Citeste sfatul zilei in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top