Connect with us

Revistateo.ro

Raspunsuri de la cititori la INTREBAREA ZILEI, despre Marian Godina

Stiri

Raspunsuri de la cititori la INTREBAREA ZILEI, despre Marian Godina

Am adresat cititorilor REVISTA TEO intrebarea zilei de astazi: „ce parere aveti despre cazul politistului Marian Godina, cel care vrea sa lupte impotriva sistemului?” Iata cateva dintre raspunsurile primite pe Facebook-ul Teo Trandafir.

Silvia Salvyna: „Un om curajos este demn de luat in seama!De unul singur nu face nimic,merita sprijin toti cei care vor sa schimbe in bine sistemul din Romania!multa bafta!!”

Petrovici Milica: „Sa fiu ministru de interne il numesc imediat seful inspectoratului de politie Brasov si dau un exemplu care trebuie sa fie urmat si de ceilalti……bravo baiete…”

Musca Nicusor-Sebastian: „Un om curajos, demn si vertical! Asa trebuie sa fim cu totii si cu siguranta Romania se va schimba in bine! Respect Marian!”

Citeste aici despre Marian Godina

Luap Purrich: „si a facut datoria in mod corect si civilizat tot respectul si sa mearga mai departe nu el trebuie sa si dea demisia ci politistii care n au inteles ca nu mai sunt militienii dinainte”

Flori Mirea: „Cred ca ar trebui in fiecare domeniu sa fie cate un GODINA, astel incat sa-i zguduim putin pe cei carora nu le pasa decat de ai lor! Dar ai nostri?…”

Lili Suciu: „Succes……sa iasa invingator…..este nevoie de multi oameni ca el,sa aduca Romania pe linia de plutire( cat de cat), ce a fost…..nu va mai fi!”

Nicoleta Chiru: „Un exemplu de om. Indiferent ce funcție ai și ce meserie trebuie să tratezi pe toată lumea în mod egal”

Cozma Vasile: „trebuie sa fim solidari cu el. iar mai intai de toate trebuie stiut ca legile tarii sunt facute pentru toti, fie ca esti parlamentar, presedinte sau cersetor”

Teodor Ovidiu Muntea:n Un tinar care stie ce vrea ,ne trebuie mai multi in toate domeniile ca numai asa scapa tara de tot felul de hoti si tinerii pot schimba viitorul acestei tari ,care este al lor si al copiilor si nepotilor nostri”

Vezi aici toate comentariile de la cititori!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top