Connect with us

Revistateo.ro

RĂSTURNARE DE SITUAȚIE. Iată cine va reprezenta Spania la Eurovision 2015!

Stiri

RĂSTURNARE DE SITUAȚIE. Iată cine va reprezenta Spania la Eurovision 2015!

Presa spaniolă este în stare de șoc, și asta pentru că cea care va reprezenta Spania în acest an la concursul muzical european nu este nici pe departe cea pe care au pariat toți. Duelul dintre Marta Sanchez și Edurne s-a încheiat, iar cea care a fost aleasă în cele din urmă a fost Edurne. Contrar așteptărilor, Edurne va interpreta pe scena Eurovisionului de la Viena melodia „Amanecer”, cântată în spaniolă.

Marta Sanchez este cea mai cunoscută cântăreață de muzică pop din Spania și totodată un brand național în muzica pop. Cu toate că o întrece pe Edurne la capitolul notorietate pe tărâm iberic, Edurne a fost cea aleasă pentru a reprezenta țara la ESC 2015. Edurne a avut imediat o reacție după ce a aflat marea veste și a spus că îi plac provocările și va fi încântată să riște, sperând la marele premiu.

Edurne are o latură polifațetică, fiind cântăreață, actriță, dansatoare și prezentatoare tv. „Nu a fost nici dur, nici dificil. Am fost aleasă datorită piesei. Eram sigură că tema melodiei poate funcționa bine pe scena Eurovisionului, așa că nu am nicio teamă”, spune artista care va fi pe scena Marii Finale a Eurovisionului, pe 23 mai.

Unul dintre motivele pentru care puțini, ce-i drept, pariau pe Edurne și nu pe Marta Sanchez, a fost de fapt prezența constantă a unui om important în jurul artistei: Tony-Sanchez Ohlsson, autorul melodiei fostei reprezentate a Spaniei la Eurovision, Pastora Soler (2013).

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top