Connect with us

Revistateo.ro

Râuri de gheaţă în Făgăraş, după o ploaie cu grindină ca în filmele de groază

Stiri

Râuri de gheaţă în Făgăraş, după o ploaie cu grindină ca în filmele de groază

Scene surprinse, parcă, din filmele de groază, au avut loc în Făgăraş. O ploaie puternică a lăsat prăpăpd în urmă. Străzile din oraş au fost transformate în adevărate râuri de gheaţă.

Locuitorii din Făgăraş au rămas şocaţi de imaginile apocaliptice, mai ales că furtuna a lăsat dezastru în urmă. Bucăţile de gheaţă, mari cât oul de porumbel, au rupt copaci, iar maşinile şi acoperişurile oamenilor au avut şi ele de suferit.

După prăpădul făcut de furtună în Făgăraş nu ştiai despre ce anotimp este vorba, dacă este vorba de primăvară sau de iarnă, totul în urmă fiind alb. Meteorologii au şi anunţat în această perioadă furtuni, grindină, vânt şi descărcări electrice.

Meteorologii anunţă ploi până vineri

Vremea va fi instabilă și capricioasă până la sfârșitul săptămânii, iar în anumite zone, vor fi chiar furtini de-a dreptul. Averse și descărcări electrice vor apărea predominant în sud-vest și în zonele montane și deluroase, anunță Administrația Națională de Meteorologie. De asemenea, vor fi cantități de apă semnificative și s-ar putea chiar să apară grindină. Valorile temperaturilor în această perioadă vor fi cuprinse între 16 și 24 grade, în nordul Moldovei și în nord-vest, respectiv.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top