Connect with us

Revistateo.ro

Nicio linie ferată nu va fi închisă însă se vor semnala întârzieri serioase de la o jumătate de oră până la o oră. CFR spune că măsura luată de reducere a vitezei de circulație a trenurilor pe căile ferată este una firească pentru condițiile de ger care s-au creat în ultima săptămână în România. Pentru a evita orice blocaj sau închiderea liniilor, compania a decis doar reducerea vitezei acest lucru însemnând întârzieri pentru călători. CITEȘTE ȘI: MARIA CIOBANU, GRAV BOLNAVĂ Compania mai anunță că specialiștii CFR verifică atent șinele, macazurile și liniile de contact înainte ca trenurile să pornească la drum și, dacă se impune, se vor repara defecțiunile tehnice, ceea ce ar putea cauza alte minute de întârziere ale trenului pe lângă cele adăugate de reducerea vitezei de circulație. Compania îi roagă pe toți călătorii să își ia măsuri de precauție de la gara CFR din localitatea în care locuiesc întrebând dacă trenul cu care circulă de obicei va întâmpina probleme pe parcurs. Numerele de telefon de la stațiile CFR din țară sunt afișate pe site-ul companiei, www.cfrcalatori.ro, la rubrica Info Utile/Informații Telefonice. Pentru a afla în timp real actualizarea situației trenurilor, puteți intra pe cci.cfr.ro/mt/default.asp. În cazul în care pasagerii sunt nemulțumiți de parcursul neefectuat al trenului, aceștia pot solicita po returnare a valorii biletului pentru acel drum.

Stiri

RAVAGIILE IERNII. Trenurile au întârzieri SERIOASE, de până la o oră. CE SPUNE CFR

Nicio linie ferată nu va fi închisă însă se vor semnala întârzieri serioase de la o jumătate de oră până la o oră. CFR spune că măsura luată de reducere a vitezei de circulație a trenurilor pe căile ferată este una firească pentru condițiile de ger care s-au creat în ultima săptămână în România. Pentru a evita orice blocaj sau închiderea liniilor, compania a decis doar reducerea vitezei acest lucru însemnând întârzieri pentru călători.

Compania mai anunță că specialiștii CFR verifică atent șinele, macazurile și liniile de contact înainte ca trenurile să pornească la drum și, dacă se impune, se vor repara defecțiunile tehnice, ceea ce ar putea cauza alte minute de întârziere ale trenului pe lângă cele adăugate de reducerea vitezei de circulație.

Compania îi roagă pe toți călătorii să își ia măsuri de precauție de la gara CFR din localitatea în care locuiesc întrebând dacă trenul cu care circulă de obicei va întâmpina probleme pe parcurs. Numerele de telefon de la stațiile CFR din țară sunt afișate pe site-ul companiei, www.cfrcalatori.ro, la rubrica Info Utile/Informații Telefonice. Pentru a afla în timp real actualizarea situației trenurilor, puteți intra pe cci.cfr.ro/mt/default.asp.

În cazul în care pasagerii sunt nemulțumiți de parcursul neefectuat al trenului, aceștia pot solicita po returnare a valorii biletului pentru acel drum.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top