Connect with us

Revistateo.ro

RĂZBOI în FAMILIA KARDASHIAN. Kim a recunoscut asta

Stiri

RĂZBOI în FAMILIA KARDASHIAN. Kim a recunoscut asta

Vedeta de televiziune Kim Kardashian, mama lui North West (20 de luni), fetiță pe care a conceput-o împreună cu artistul Kanye West, se simte „ciudată și incomodă” ascultându-le pe surorile sale în timp ce o critică în reality-showul lor.

Kim Kardashian nu gustă deloc glumițele pe care le fac surorile sale pe seama ei, dar cu toate acestea urmărește reality-showul „Kourtney and Khloé Take The Hamptons”, pentru a fi la curent cu ce au mai făcut cele două: „Mă uit la reality showul surorilor mele filmat în Hamptons și având în vedere că filmează emisiunea acolo eu nu am timp să aflu ce au mai făcut, așa că mă ui la televizor. Este foarte amuzant să le văd la televizor.

CITEȘTE ȘI: CU CE VITEZĂ CIRCULA TATĂL VITREG AL LUI KIM KARDASHIAN ÎN MOMENTUL ACCIDENTULUI

Îmi este dor de ele și uneori mă întreb oare ce mai fac. Uneori însă le aud vorbind despre mine mai ales atunci când nu spun lucruri tocmai frumoase sau când vorbesc pe la spate. Însă e amuzant, sunt videoclipuri, amintiri, filme de familie – suntem norocoase că avem aceste amintiri înregistrate”.

Kim Kardashian a făcut aceste declarații despre relația cu surorile sale în emisiunea Lorraine de la ITV (Marea Britanie). Kim Kardashian este convinsă că atât reality showul surorilor Chloe și Kourtney cât și reality showul familiei „Keep up with the Kardashians”, unde apar și Kendall și Kylie Jenner, sunt mai bune decât orice serial de televiziune.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top