Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

RAZBOI TOTAL! Afla care sunt zodiile care se confrunta in previziunile karmice pentru perioada 4 – 10 ianuarie 2016!

Pe 5 ianuarie Mercur retrogradeaza, iar perioada sa va dura pana pe 26 ianuarie. Acest eveniment nu suna bine pentru majoritatea zodiilor. Vor exista conflicte uriase intre semnele zodiacale!

Anul incepe cu lacune in comunicare. Planeta Mercur este responsabila de tot ce inseamna relatii sociale, comunicare plus procese mentale sau calatorii scurte. Iata care sunt previziunile karmice pentru perioada 4 – 10 ianuarie 2016.

ZODIILE CARE SE CEARTA INTRE ELE:

CAPRICORNUL SI GEAMANUL, O RELATIE EXTREM DE TENSIONATA

Geamanul vine cu visele, Capricornul le reteza imediat. Relatia dintre cei doi va fi foarte complicata in perioada urmatoare, iar certurile si reprosurile vor fi la ordinea zilei. Atat nativul nascut in zodia Gemeni cat si cel nascut in zodia Capricorn vor avea aceleasi pretentii de la celalalt: sa fie ascultat.

CITESTE SI: Cand se vor afla planetele in faza retrograda in 2016 si care sunt amenintarile acestora

CITESTE SI: HOROSCOP TRIMESTRIAL. Ce iti rezerva astrele pentru lunile ianuarie, februarie si martie 2016

RELATIE COMPLICATA PE CASA CARIEREI INTRE TAUR SI FECIOARA

Desi au o compatibilitate buna, fiind ambele zodii de pamant, Fecioara si Taurul se pot ciocni in lumea ideatica. Fiecare are propria sa conceptie despre viata. Fecioara este ceva mai liberala decat Taurul si vrea mai multa expansiune, in timp ce pragmatismul Taurul este uneori de nesuportat chiar si pentru rationala Fecioara.

JIGNIRI SI REPROSURI INTRE RAC SI BALANTA

Racul si Balanta ajung la cutite si cel mai bine ar fi sa evite duelurile verbale. Daca un Rac are un prieten foarte bun nascut in zodia Balanta, anumite reglari de conturi isi cer drepturile in perioada 4 – 10 ianuarie 2016.

LIPSA DE COMUNICARE CREEAZA CEARTA INTRE SAGETATOR SI PESTI

Lipsa de comunicare este cauza tuturor conflictelor intre Sagetatori si Pesti. Cei doi nativi nu reusesc sa ajunga la un numitor comun sub nicio forma.

ZODIILE CARE VOR STA CEVA MAI LINISTITE:

Berbecul, Leul, Scorpionul si Varsatorul nu vor avea conflicte verbale sau certuri uriase cu nimeni. Isi vor vedea de treaba lor si vor incerca sa devina mai responsabili in fata provocarilor care ii asteapta la drum.

Sursa foto: paper4pc.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top