Connect with us

Revistateo.ro

TV

Răzvan de la „Insula iubirii” regretă despărțirea de Cati

Răzvan de la „Insula iubirii” a fost unul din cei mai controversați concurenți din sezonul care s-a încheiat. Bărbatul care se lăuda că o bătea pe fosta lui iubită regretă acum despărțirea de aceasta.

„Îți las aceste cuvinte, draga mea! Știu că ne-am iubit mult și mai știu că am fost un nenorocit față de tine și ai stat lângă mine când mi-a fost greu, rău sau te înșelam, știu că ai picat în ispită cu un sărut și nu îți port dușmănie, poate meritam mai mult la câte mi-ai suportat în 2 ani!

Am învățat din relația cu tine să ofer unei femei atenție, calmitate, romantism și respect atunci când este nevoie! Îți mulțumesc pentru toate clipele frumoase petrecute între noi în 2 ani și am să le uit pe cele urâte!

Îți mulțumesc pentru lecția învățată! O lecție de viață foarte bună. Învățați și voi ceva din greșelile altora”, a scris Răzvan în mediul online.

„Bărbaților, nu mai trageți cu femeile care își bat joc de voi și sunt reci, că o sa realizați că la final au fost doar t***e care și-au văzut doar interesul. Protejați și respectați femeia care este caldă și iubitoare și care se gândește la tine în orice clipă. Care atunci când cedezi psihic sau ai o problemă nu fuge în brațele altuia crezând că tu nu mai au putere să se ridici.

Fugi de femeia aia care își vede doar interesul și care te folosește stiind că îi este bine lângă tine într-un moment anume al vieții ei”, a mai scris Răzvan pe rețelele de socializare, în urmă cu ceva vreme.

CITEȘTE ȘI: Alice Peneacă, primele declarații după divorțul de Bobby Păunescu: „Suntem separați de mai bine de…”

Bogdan de la „Insula Iubirii” îi răspunde Mirelei după ce a criticat-o pe Hannelore

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in TV

To Top