Connect with us

Revistateo.ro

Staruri

Reacția fiicei lui Cabral când a aflat că va avea o surioară. I-au găsit deja nume

Cabral va fi din nou tătic, acesta fiind al doilea copil pe care îl va avea. Prezentatorul de la PRO TV are o fetiță pe nume Inoke din căsătoria cu Luana, iar acum actuala parteneră, Andreea, îl va face fericit cu a doua fetiță!

Inoke a fost extrem de încântată când a aflat că va avea o soră și chiar le-a sugerat celor doi un nume, după cum a declarat Cabral într-un interviu pentru revista Unica.

„În sarcină, din câte am ajuns să citesc și eu acum, corpul femeii este sărăcit de magneziu, de calciu, de toate cele și apar crampele, fel de fel de cârcei și, într-adevăr, a mea a fost ușor chinuită de mici întinderi musculare și i-am făcut masaj, că, desigur, de ce sunt eu acolo, dacă nu să o fac fericită?

Pofte nu a avut aproape deloc. Nici măcar o ciocolată. A fost foarte cuminte. Incredibil de cuminte”, a povestit Cabral pentru Unica.

„Termenul e pe 29 noiembrie. Dacă iese pe 1 decembrie, iese direct în sunet de fanfară”, a spus Cabral legat de data la care Andreea ar trebui să nască.

„Trebuie să văd ce vrea doamna. Eu aș prefera să fiu undeva la colțul maternității, cu băieții, că am văzut acolo un băruleț mic unde putem sărbători. Cred că o să ne descurcăm. Acum, Doamne ajută să fie sănătoasă, că în rest, nu ne mai facem griji”, a mai spus Cabral.

„Suntem ușor în întârziere cu pregătirile, cum se întâmplă, cred, în aproape orice familie, dar suntem bine. Adică Andreea e bine, fără emoții. Am avut o panică foarte mare cu numele.

„Nu căutăm ceva complicat, ceva ieșit din comun, dar nu se potrivea cu copilul și a venit Inoke cu o propunere și cred că aceea va rămâne. Încă nu suntem 100% hotărâți, dar eu înclin în zona aia și Andreea e și ea entuziasmată. Sper că am dibuit-o”, a completat prezentatorul tv.

CITEȘTE ȘI: Roxana Vancea a spus ce se întâmplă la Exatlon când se închid camerele

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top