Connect with us

Revistateo.ro

dosarul oprea

Inedit

Reactia lui GABRIEL OPREA dupa DEMISIA lui VICTOR PONTA! Decizia a fost luata de marti seara!

UNPR, partidul condus de Gabriel Oprea, a emis un comunicat de presa dupa demisia lui Victor Ponta in care anunta ca aceasta decizie a fost luata dupa consultarile dintre cei doi lideri, de marti seara.

CITESTE TOATE INFORMATIILE MOMENTULUI PE FRESH24

”UNPR a luat act de nemulțumirile exprimate de cei care au protestat în seara zilei de ieri în București și în alte orașe din țară. Președintele UNPR este în complet acord cu decizia premierului Victor Ponta de a depune mandatul guvernului.

De altfel, această decizie a fost luată împreună de domnul Victor Ponta și domnul Gabriel Oprea, în cadrul consultărilor purtate de cei doi, în seara zilei de 3 noiembrie.

UNPR își reafirmă determinarea de a susține împreună cu coaliția, orice soluție politică care asigură stabilitate României.

UNPR este un partid unit și va participa la efortul pe care întreaga clasă politică trebuie să-l facă astăzi pentru a răspunde așteptărilor societății. Este obligația UNPR și, în egală măsură, este obligația tuturor liderilor politici și a tuturor partidelor să găsească soluții care să refacă legatura între alegători și aleși, între contribuabili și instituții, între societate și politică.”, se arata in comunicatul UNPR.

Premierul Victor Ponta a anuntat miercuri ca decis sa isi depuna mandatul, ca urmare a protestelor care au avut loc marti seara!

Iata ce a declarat premierul:

„In ultimele zile alaturi de colegii mei ne-am folosit toate resursele pt a ajuta victimele. Vreau sa multumesc inca o data tuturor pompierilor si medicilor. Fara ei asemenea tragedii se vor repeta.

Raspunderea juridica va fi stabilita de justitie. Sper sa nu fie vorba de razbunare. Am obligatia sa constat supararea legitima si dorinta de a avea responsabilitati mai mari. Ar fi o mare greseala din partea mea sa ignor acest lucru.

Sunt gata sa fac eu acest gest si evident imi depun mandatul de ministru si al Guvernului. In anii in care am facut acest lucru am rezistat la batalii politice , dar nu ma pot lupta cu oamenii. Suferinta nu trebuie sa degenereze intr-un joc de putere. Sper ca depunerea mandatului meu sa satisfaca asteptarile si sa revenim cat mai rapid la ratiune.

Am obtinut rezultate economice remarcabile. Putem sa pierdem tot si sa ne intoarcem la 2012

Multumesc celor care au fost alaturi de guvern. Vreau sa fac o singura observatie si nu ma refer la nimeni. Cei care speculeaza politic suferinta oamenilor vor plati un pret scump. Pana la momentul formarii unui nou guvern ne indeplinim atributiile zilnice. Putem sa predam o situatie economica si sociala mult mai buna decat am preluat-o.

La 16.00 o sa avem o sedinta de guvern”.

CITESTE TOATE INFORMATIILE MOMENTULUI PE FRESH24

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top