Connect with us

Revistateo.ro

Organizatorii evenimentului la care a participat Stela Popescu vorbesc despre ultima apariție a actriței.

Stiri

Reacția organizatorilor ultimului eveniment la care a participat Stela Popescu despre ultima ei apariţie publică: „Am crezut că face o scenetă. Apoi am văzut că nu este aşa…”

Stela Popescu a participat înainte cu două zile de a muri la un eveniment monden. Pe scenă, ea a ținut un discurs și dădea semne că ceva nu este în regulă cu ea. Unul dintre organizatorii evenimentului a vorbit în cadrul unei emisiuni despre ultima apariție publică a actriței.

„După ce am invitat-o, marţi am sunat-o să-mi confirme dacă vine şi am trimis o maşină să o aducă la eveniment. Maşina a adus-o şi a dus-o acasă.

Ulterior, a ajuns în jurul orei opt la eveniment. Am însoţit-o până la masă, am aşezat-o lângă colegele dânsei. Am întrebat-o dacă doreşte ceva, dacă e totul ok. Nu a părut nimic ieşit din comun. Eu dacă nu o cunosc, nu mi-am dat seama că nu ar fi în regulă.

Când a început să vorbească, ne-am dat seama că ceva nu e în regulă. Am crezut, iniţial, că face o scenetă. Apoi am văzut că nu este aşa.

Am ajutat-o să coboare, după ce toată lumea a aplaudat-o şi i-a spus că o iubeşte. Am întrebat-o şi apoi dacă se simte bine a spus: «Sunt bine, nu ştiu ce-a fost cu mine». Nu am îndrăznit să-i pun prea multe întrebări.

După ce a coborât de pe scenă, s-a simţit mai bine. Ulterior, şi-a revenit, a socializat, a făcut poze şi apoi a spus că vrea să meargă acasă. Noi am trimis-o cu maşină acasă. Ne-am asigurat că a ajuns bine. Am rugat-o pe colega dânsei din teatru să se intereseze dacă este bine.

Eu am sunat-o a doua zi pe doamna Stela să văd dacă este bine. Nu a răspuns şi apoi am sunat-o pe colega dânsei să afle dacă este bine.”, a declarat unul dintre organizatorii evenimentului în cadrul unei emisiuni TV.

Alexandru Arșinel și-a găsit puterea și a acordat un nou interviu emoționant: „O să mă întâlnesc cu ea acolo sus”

Articol pe același subiect: Alexandru Arșinel: „Nu am cuvinte, timp și spațiu să spun ce simt și ce voi simți”

„Sunt așa cum este aproape tot românul care a iubit-o pe Stela Popescu. S-a vorbit despre ceea ce a însemnat și ce va însemna. Nu ne întrebăm, însă, ce se va întâmpla de acum încolo fără ea. Avem mari probleme de suflet, mari probleme de repertoriu…mari probleme că nu mai e Stela.

Ea reprezenta și încă reprezintă unii din stâlpii de bază ai acestui gen, ai acestui teatru. În istoria teatrului de Revistă, în vârful grupului de artiști care au inventat acest gen, care sprijiniți de ea și de soțul ei și de ceea ce au realizat, acest teatru există.

DE CE a murit Stela Popescu în jurul zilei sale de naștere. Explicațiile unui fenomen răspândit

Suntem foarte afectați, suntem supărați, sunt supărat pe ea că nu mi-a spus că vrea să plece. Probabil o să mă întâlnesc, nu peste mult timp, și o s-i atrag atenția că n-ar fi trebuit să facă lucrul acesta. Ar fi trebuit să rămână să ne conducă pașii mai departe.

O întrebam ce faci, cum ești..simțeam câteodată că minte, mințea cu seninătate diabolică și simțeam că nu se simte bine, niciodată nu s-a plâns. Mai degrabă eu… am vărsat o lacrimă sau am spus că mă doare și am trecut prin niște încercări. Ea niciodată…spunea: gata, mă, termino, hai să intrăm în scenă să-i facem pe oamenii ăștia să se bucure că au venit pentru noi!”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top