Connect with us

Revistateo.ro

Reactii dupa moartea lui Radu Beligan

Stiri

Reactii dupa moartea lui Radu Beligan

A murit Radu Beligan si a lasat o mare durere in media romaneasca, actorul a fost iubit de milioane de oameni.

Teo Trandafir a fost extrem de socata cand a primit vestea si a scris pe pagina sa de Facebook:

Radu Beligan a murit – Reactii

„Radu Beligan ne-a lăsat atâtea de văzut si de gandit, încât i s-ar fi parut ciudat sa ne vadă înmărmuriți, la auzul teribilei vesti. Cred ca artiștii autentici traiesc in eternitatea pe care si-au faurit-o din timpul profundei lor vieți”

Mihai Gadea, prezentatorul Sinteza Zilei, de la Antena 3, a transmis si el un mesaj in cistea unuia din cei mai mari actori din Romania.

„Un alt maestru al scenei romanesti a lasat sala in aplauze si a plecat! Odihneasca-se-n pace! Am avut onoarea de a-i lua ultimul interviu. Fragmentele cele mai importante le veti vedea diseara la Sinteza Zilei.”

”Este o zi altfel, nu știu ce să vă zic, o viață cât un secol, dăruită nouă tuturor. Este altceva ce ni se întâmplă nouă, muritorilor de rând. Au fost mai multe clipe în care am stat și eu lângî Radu Beligan. Mi-ar fi plăcut să fiu copilul lui. La un moment dat, mi-a zis că trebuie să învăț arta de a trăi. Dacă nu izbutești să trăiești în felul acesta, atunci trăiești fără rost”, a declarat Mircea Diaconu, la Antena 3.

”Din păcate, voi mi-ați dați vestea. Ce să zic, să ne dea Dumnezeu lacrimi să putem plânge și să ținem minte că nu suntem fără de moarte. Despre asta este vorba, despre o carieră unică”, a spus Catrinel Dumitrescu.

Alexandru Arsinel a transmis un mesaj.
„Maestrul Beligan n-a renunţat niciodată la a gândi că poate să joace 1000 de ani. Bucuria de a apărea pe scenă şi mai ales încărcătura pe care o lua de la publicul spectator l-au ţinut în viaţă. Nu aş vrea să mă compar. Acum o săptămână m-am dat jos de pe patul de operaţie, iar sâmbătă şi duminică am jucat. Mi-a fost frică să urc pe scenă şi a doua zi puteam să joc non-stop un an de zile. Publicul îţi ridică moralul într-un mod extraordinar. A fost unul dintre cei mai iubiţi artişti”

Cele mai noi stiri despre moartea lui Radu Beligan le gasiti aici:

Radu Beligan a murit la 97 de ani. Unde va fi inmormantat!

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top