Connect with us

Revistateo.ro

RECLAMĂ VIRALĂ. Surpriza neașteptată pe care o primește un bărbat surd

Stiri

RECLAMĂ VIRALĂ. Surpriza neașteptată pe care o primește un bărbat surd

Huffingtonpost.com relatează povestea unei reclame care a ajuns virală: Muharrem iese din casă liniștit, alături de sora sa, ca în orice zi normală. Acesta este hipoacuzic (surd) și, deodată, se trezește cu mai multe gesturi surprinzătoare din partea trecătorilor, toate însă bine calculate înainte.

Mai exact, cei de la compania Samsung au gândi reclama pentru comunicarea cu clienții folosind limbajul specific surzilor. Muharrem a fost tratat preț de câteva minute bune pe propria sa limbă: un bărbat îi oferă un măr, o femeie se lovește accidental (intenționat!) de el și apoi își cere scuze – toate acestea folosind un limbaj al semnelor specific surzilor.

CITEȘTE ȘI: VIDEOCLIP DEMENȚIAL – CE SE ÎNTÂMPLĂ CU ACEASTĂ MAȘINĂ ESTE FANTASTIC

Bărbatul se panichează începând cu minutul 01:20, întrebându-și sora ce i se întâmplă, după ce observă că toată lumea începe să îi vorbească prin semne. Sora ”victimei” celor de la Samsung a fost complice în tot acest timp și își roagă fratele să se uite pe un panou publicitar unde o reprezentantă a companiei îi explică tot ce s-a întâmplat, promovând serviciul de relații video cu clienții companiei.

Muharrem nu se poate abține de la a vărsa câteva lacrimi, după ce află că a fost protagonistul unei povești frumoase de comunicare, fără să își dea seama.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top