Connect with us

Revistateo.ro

Regina Elisabeta a II-a are un sot pe care nu-l scoate in lume. Ce preocupari bizare are acesta

Inedit

Regina Elisabeta a II-a are un sot pe care nu-l scoate in lume. Ce preocupari bizare are acesta

De ce nu il scoate in lume Regina Elisabeta a II-a pe sotul ei, Filip, duce de Edinburgh? Una dintre explicatii este chiar ‘functia’ pe care acesta o are in Casa Regala Britanica: este un simple duce si nu poate fi tratat ca rege.

Femeia casatorita cu regele este regina si beneficiaza de acelasi tratament ca Majestatea Sa. Barbatul reginei primeste doar titlul de principe/duce si se bucura si el de un tratament princiar, insa nu poate fi numit niciodata rege. Cam asa arata dogma dupa care functioneaza Casa Regala Britanica.

Ce preocupari bizare are sotul Reginei Elisabeta a II-a

Filip, duce de Edinburgh, este sotul Reginei Elisabeta a II-a si are o varsta la fel de venerabila ca sotia sa: 95 de ani. Acesta apare foarte rar in public si este unul din cele mai misterioase personaje din istoria regalitatii mondiale.

In timpul sau liber, destul de mare de altfel, ducele de Edinburgh are preocupari care mai de care mai interesante. Daca fanaticii conspirationisti pot fi de inteles avand in vedere credintele lor care mai de care mai bizare, printre care faptul ca Regina Elisabeta ar fi reptiliana, interesanta e viziunea sotului reginei asupra lumii.

Huffington Post scrie ca ducele de Edinburgh este obsedat de viata extraterestra si studiaza fenomenul OZN, lucru pe care putina lume il stie. Filip este abonat la mai multe reviste care trateaza fenomenul OZN printre care „Flying Saucer Magazine”.

CITESTE SI: De ce nu isi serbeaza Regina Elisabeta ziua la data la care s-a nascut

CITESTE SI: Ce uraste regina Elisabeta la Kate Middleton

In presa britanica au aparut informatii conform carora ducele Filip a tinut sa se vada cu persoane care au pretins ca au intalnit fiinte venite de pe alte planete. Mai mult, Filip a cerut informatii din fisierele top secret ale Ministerului Apararii din Marea Britanie in care se vorbeste despre vizitele extraterestrilor.

Asadar, nu va mai faceti griji daca aveti impresia ca sunteti prea obsedati de extraterestri. Unul din aliatul vostru este chiar sotul reginei Elisabeta a II-a.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top