Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Regina Elisabeta, implicată în scandalul Paradise Papers. Adevărul despre averea ascunsă

Scandalurile cu iz fiscal nu o iartă nici pe Regina Elisabeta a II-a. Se pare că suverana figurează pe lista liderilor lumii care și-au ascuns banii în paradisurile fiscale.

De departe, cel mai greu nume de pe listă este cel al reginei. Conform celor de la Rise Project, proprietatea privată a suverani ar fi transferat într-un cont offshore din Insulele Cayman și Bermuda nu mai puțin de 10 milioane de lire sterline.

Conform aceleiași anchete devoalate de jurnaliști, Regina a investit milioane de dolari în companii cu servicii medicale și credite pentru nevoi personale, conform documentelor Appleby.

Încă din 2007, fondul de investiții al reginei a virat bani într-o companie din Insulele Cayman, care i-a investit într-o afacere ce vindea britanicilor produse în rate cu dobândă de până la 99%.

Compania care stă în spatele acestei mega-afaceri este BrightHouse. Compania a apărut în mai multe scandaluri cu iz penal pentru că ar fi sărăcit o parte a populației britanice. Nimeni nu a știut că în spatele acestui circuit mafiot a stat chiar Coroana.

Un purtător de cuvânt al Casei Regale Britanice și consilier al Reginei a confirmat o parte a informațiilor pentru The Guardian. Purtătorul de cuvânt nu știe dacă respectiva investiție a implicat și compania BrightHouse.

CITEȘTE ÎN CONTINUARE: Cum ar fi putut fi salvată Prințesa Diana de către Regina Elisabeta

Apar tot mai multe informații despre moartea Prințesei Diana, după aproape 20 de ani. Într-un documentar lansat recent despre viața și moartea prințesei inimilor, o fostă gardă de corp face dezvăluiri tulburătoare.

O fostă gardă de corp a Prințesei Diana a dezvăluit în documentarul „The Life and Death of Princess Diana” că numai Regina Elisabeta o putea salva. Ken Wharfe spune că, deși prințesa divorțase de Charles, putea să păstreze serviciul de pază și protecție. Omul susține că doar Regina Elisabeta ar fi putut să o convingă să ia această decizie.

„Indiferent ce ai face, vei rămâne mereu Diana, Prințesă de Wales. Singurul lucru la care nu ar fi trebuit să renunțe era siguranța”, a declarat Ken în documentarul mai sus amintit.

„O singură persoană ar fi putut, din punctul meu de vedere, să insiste ca Diana să păstreze securitatea, iar acea persoană este însăși Regina. Dacă ar fi convins-o, acum n-am mai fi avut această discuție pentru că, din punctul meu de vedere, Diana ar mai fi fost încă în viață”, a mai spus bărbatul.

Prințesa a murit într-un tunel din Paris, în mașina în care era alături de iubitul său, Dodi al-Fayed. Henri Paul, șoferul, ar fi produs accidentul din cauza consumului de alcool.

CITEȘTE ÎN CONTINUARE: De ce poartă Regina Elisabeta geanta pe partea stângă. SECRETUL a ieșit la iveală

Viața Reginei Elisabeta reprezintă interes pentru toată lumea și asta pentru că Majestatea Sa nu trăiește după regulile după care se conformează toți cetățenii britanici. Ea trebuie să respecte o serie de reguli care au consacrat prestigiul Casei Regale.

O serie de gesturi și chiar codul vestimentar spun multe despre ce vrea să transmită Regina. Regina Elisabeta nu folosește cuvinte multe pentru a comunica anumite lucruri, însă felul în care se îmbracă, în care își poartă pălăriile sau gențile valorează mai mult ca orice propoziție ce ar putea-o rosti.

Dacă i-ați urmărit aparițiile publice, cu siguranță ați remarcat că Regina are mereu o geantă la ea. Geanta ei preferată e semnată de Launer, unul din cei mai scumpi designeri britanici. Motivul pentru care Regina poartă acest tip de geantă este felul în care comunică cu personalul ei.

Atunci când poartă geanta pe partea stângă, înseamnă că e deschisă la conversație și e binedispusă de anturajul în care se află. În momentul în care Regina își mută geanta de pe partea stângă pe partea dreaptă e semn că bătrâna vrea să încheie discuția ori vrea să fie salvată dintr-o situație în care se simte incomodă.

Regina Elisabeta are în geantă întotdeauna bomboane mentolate, un ruj și ochelarii pe care îi folosește la citit.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top