Connect with us

Revistateo.ro

Star

Regina Elisabeta a LUAT DECIZIA la vârsta de 91 de ani!

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a luat o decizie care surprinde pe toată lumea. În ultimele 24 de ore se vorbește despre acțiunea ei, în premieră în istoria regalității britanice.

Se știe că familia regală este destul de conservatoare și, chiar dacă militează pentru pace socială și egalitate între semeni, unele decizii sunt luate cu dificultate.

Regina și-a angajat un asistent personal de culoare, pentru prima oară în istorie. Nana Kofi Twumasi-Ankrah va deveni primul ajutor de culoare al Reginei.

Acesta va asista la întâmpinarea oaspeților și membrilor familiei regale, notează express.co.uk.

Nana Kofi este un ofițer originar din Ghana. A luptat în războiul din Afganistan și va avea unul din cele mai importante roluri în echipa regală.

Regina Elisabeta putea să o salveze pe Diana

O fostă gardă de corp a Prințesei Diana a dezvăluit în documentarul „The Life and Death of Princess Diana” că numai Regina Elisabeta o putea salva. Ken Wharfe spune că, deși prințesa divorțase de Charles, putea să păstreze serviciul de pază și protecție. Omul susține că doar Regina Elisabeta ar fi putut să o convingă să ia această decizie.

CITESTE SI: De ce poartă Regina Elisabeta geanta pe partea stângă. SECRETUL a ieșit la iveală

De ce nu isi serbeaza Regina Elisabeta ziua la data la care s-a nascut

„Indiferent ce ai face, vei rămâne mereu Diana, Prințesă de Wales. Singurul lucru la care nu ar fi trebuit să renunțe era siguranța”, a declarat Ken în documentarul mai sus amintit.

„O singură persoană ar fi putut, din punctul meu de vedere, să insiste ca Diana să păstreze securitatea, iar acea persoană este însăși Regina. Dacă ar fi convins-o, acum n-am mai fi avut această discuție pentru că, din punctul meu de vedere, Diana ar mai fi fost încă în viață”, a mai spus bărbatul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top