Connect with us

Revistateo.ro

Regulile de aur pe care trebuie să le știi

Stiri

Regulile de aur pe care trebuie să le știi

Când vine vorba despre stil, niciodată nu putem ști totul. Există totuși anumite reguli pe care nimeni nu ar trebui să le încalce și pe care orice femeie ar trebui să le știe, pentru binele ei. Iată câteva dintre regulile de aur pe care trebuie să le știi și care te vor ajuta să arați minunat în orice moment!

1. Mărimea corectă a unui sutien poate rectifica multe greșeli. Construiește un aspect frumos de la interior spre exterior. Nu uita că datorită noilor tehnologii și materiale texile, modelarea corpului este mai eficientă și mai confortabilă ca oricând.

CITEȘTE ȘI: GENȚI PE CARE ORICE FEMEIE TREBUIE SĂ LE AIBĂ

2. Stai dreaptă! Asta îți va contracta părțile corpului care arată nePlăcut, cum ar fi burta, gușa sau spatele cocoșat. Deși este un detaliu minor, îți schimb[ cu totul înfățișarea. Încearcă în oglindă și vei vedea.

3. Dacă ai dubii, hainele din țesături mai groase și culori mai închise sunt potrivite. Nu se agață atât de ușor și culorile închise îți subțiază talia.

4. Acceptă faptul că există anumite stiluri pe care nu ai cum să le porți, oricât de mult ți-ai dori. Nu încerca să pari ceea ce nu ești, acceptă ceea ce ți se potrivește.

5. O geantă aleasă bine îți poate schimba ținuta complet. Chiar dacă alegi articole vestimentare simple cum ar fi jeanși și un tricou negru, geanta te poate scoate din anonimat.

6. Nu-ți fie teamă să mixezi auriul cu argintiu. Există situații când cele două se potrivesc de minune, cum ar fi un ceas metalic elegant, în combinația asta de culori.

7. O curea cu bijuterii transformă orice outfit intr-unul luxos. O rochie, un pulover sau chiar un sacou pot căpăta cu totul un alt look dacă le atașezi o curea accesorizată cu bijuterii sau mici pietre finuțe. Ai grijă să nu exagerezi.

8. Cașmirul este veșnic elegant și dă bine cu orice ținută. Alege un pulover mai lung și puțin mai larg cu un decolteu în V care măgulește atât busturile mari, cât și cele mici și subțiază talia.

9. Învață să iubești pantofii fără toc. Balerinii, pantofii oxford sau chiar teneșii sunt foarte comozi și îți oferă un aer masculin, care îți actualizează instantaneu ținuta.

10. Nu cumpăra nimic dacă nu ești absolut înnebunită. Dacă ai intrat în magazin și încă stai pe gânduri în privința anumitor articole, e mai bine să nu le cumperi. Ia ceea ce te face cu adevărat fericită, rochia de la care nu îți poți lua gândul, pantofii pe care simți că îi iubești din prima clipă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top