Connect with us

Revistateo.ro

Regulile de care trebuie sa tii cont cand iti vopsesti parul

Stiri

Regulile de care trebuie sa tii cont cand iti vopsesti parul

Atunci cand te gandesti sa iti vopsesti parul, trebuie sa ai in vedere nu doar simpla dorinta de a-ti schimba culoarea parului ci si daca aceasta se va potrivi cu tine.

Factorii de care trebuie sa tii cont cand iti schimbi nuanta sunt multipli: culoarea pielii, culoarea ochilor, forma fetei si chiar tipul pielii.

Culoarea pielii este impartita de specialistii in hairstyle in doua categorii: tonuri calde si tonuri rece. In functie de aceste tonuri, cosmeticienii iti vor recomanda si culoarea spre care trebuie sa te indrepti. Tonurile calde sunt caracterizate prin bronzarea cu usurinta. Persoanele cu acest ton devin maslinii dupa o simpla expunere la soare. Persoanele cu ten masliniu au pometii de culoarea piersicii.

Culoarea care te-ar prinde cel mai bine, daca ai un ton deschis, este cea ciocolatie. De asemenea, poti incerca rosu aprins, blond miere sau saten deschis. Negrul albastrui nu il pune pe lista deoarece te va face sa pari cu 10 ani mai batrana decat esti in realitate.

Tonurile reci pot da adevarate batai de cap, intrucat sunt impartite in mai multe subtonuri: rosiatice sau albastre. Persoanele cu pistrui intra tot la categoria tonurilor reci, aceste persoane avand de obicei parul castaniu sau nuante de brunet. Pentru astfel de cazuri, sunt recomandate blondul cenusiu, satenul deschis sau negru. Evita cat poti roscatul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top