Connect with us

Revistateo.ro

Frumusete

Regulile de care trebuie sa tii cont de ACUM pentru a avea un ten perfect la batranete

Cu siguranta ca ai observat pe strada femei mai in varsta al caror chip parea tanar si proaspat.

Te-ai gandit de multe ori ca asa ai vrea si tu sa arati la varsta lor, insa de la gand pana la realitate este cale lunga.

Chipul proaspat si tanar necesita cateva reguli pe care trebuie sa le respecti cu sfintenie inca de la o varsta frageda.

Iata care sunt regulile de care trebuie sa tii cont pentru a avea un ten perfect la batranete

In primul rand, expertii in frumusete au dezvaluit faptul ca primul pas pentru o piele mereu frumoasa este sa mergi la dermatolog. Medicul dermatolog iti va face un test al pielii si iti va dezvalui ce tip de piele ai. In cazul in care ai tenul uscat sau sensibil, atunci pielea ta va avea nevoie de un fel de ingrijire, iar daca ai tenul mixt sau gras, atunci lucrurile se schimba radical.

Cumpara-ti produse car esunt facute special pentru tipul tau de piele. Nu folosi uleiuri pentru tenul gras ori lotiuni tonice pentru tenul uscat, caci mai rau le faci.

Serumurile, uleiurile, produsele de curatare si cremele de hidratare difera de la un tip al pielii la altul, asa ca medicul iti va dezvalui ce ar trebui sa folosesti.

Regulile de care trebuie sa tii cont de ACUM pentru a avea un ten perfect la batranete

Obisnuieste-te sa folosesti crema de protectie solara. Poarta mereu pe piele o crema cu factor de protectie solara mai mare de 40 SPF. Nu este suficient sa porti un fond de ten care are 20 SPF. Crema hidratanta trebuie sa contina mereu factor de protectie solara.

Foloseste serumuri pentru luminozitate si pentru a suplini nevoile chipului tau.

La primele semne ca ai riduri, ia masuri cu ajutorul cremelor anti-ageing. Incepand cu varsta de 20 de ani, poti incepe sa folosesti o astfel de crema, adaptata varstei tale.

Consuma produse bogate in vitamina C si retinol si foloseste produse care le contin. Pielea ta iti va multumi.

Cremele, serumurile si uleiurile nu sunt de ajuns pentru a avea o piele tanara si stralucitoare la o varsta inaintata. Ai nevoie sa incepi sa faci ordine in alimentele pe care le consumi si sa renunti la grasimile nesanatoase si la produsele care fac rau pielii, precum cafeina, alcoolul si tigarile.

Foloseste un umidificator in fiecare seara, pentru a nu te trezi cu pielea uscata.

Foloseste in mod regulat masti naturale, pe care le poti prepara in casa.

Foloseste produse blande pentru pielea ta.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top