Connect with us

Revistateo.ro

Bloggerul Karissa Ancell a scris un articol despre reguli pentru a creste o fetita. Acest material a devenit viral pe internet si merita citit si pus in practica.

Stil de viata

10 reguli pentru a creste o fetita

Atunci cand ai o fata, faci tot posibilul ca nimic si nimeni sa nu ii faca rau. Din nefericire, unele mame fac cateva greseli in cresterea si educarea unei fete.

Lumea este intr-o permanenta schimbare, iar cresterea unei fetite poate fi o adevarata provocare. Pubertatea precoce, precum si tentatiile de la tot pasul devin niste lucruri dificile pentru parinti.

Bloggerul Karissa Ancell a scris un articol despre reguli pentru a creste o fetita. Acest material a devenit viral pe internet si merita citit si pus in practica.

1. Machiajul tau este acum si machiajul ei

10 reguli pentru a creste o fetita
Fiica mea adora sa imi foloseasca produsele de machiaj. In timp, o voi invata sa aplice mai putine produse, insa acum este doar distractiv – si face asta doar in casa.

2. Sa vorbesti cu ea despre menstruatie poate fi incomod si ciudat, insa este foarte important. Vreau sa fie pregatita cand se va intampla, este treaba mea sa fiu deschisa despre corpul meu pentru a o ajuta sa inteleaga ce se intampla.

3. Lumea va incerca sa o faca sa se maturizeze mai repede. De aceea este treaba noastra ca parinti sa stabilim niste limite.

4. Trebuie sa incurajezi si sa sprijini relatia ei cu tatal. Are nevoie de mama ei, da… stim asta. Insa are nevoie si de tatal ei.

5. Invat-o sa economiseasca bani. Astfel incat intr-o zi sa isi dea seama ca nu trebuie sa depinda de cineva din punct de vedere financiar. Trebuie sa fie independenta.

6. Fii atenta cum vorbesti despre corpul tau in fata ei

Vei deveni exemplul ei despre modul in care femeile ar trebui sa iti priveasca corpul. Asa ca vorbeste cu drag despre tine in fata lor. Nu iti expune defectele. La 8 ani, fiica mea este deja constienta de dimensiunile corpului, despre problemele si ingrijorarile pe care le au femeile.

7. Protejeaz-o insa, in acelasi timp, las-o sa invete sa se protejeze singura. Lumea are nevoie de mai multe femei puternice. Fiica mea stie ca o ajut intotdeuna, insa mai stie si ca trebuie sa incerce sa rezolve de una singura o problema (de mai multe ori) inainte ca eu sa intervin.

Reguli pentru a creste o fetita. Fa-i complimente fetitei si ajut-o sa se cunoasca

8. Fa-i complimente. Ea trebuie sa stie cat valoreaza, ca este frumoasa, ca este desteapta sau amuzanta.

9. Seteaza-ti limite in viata ta cu privire la modul in care oamenii te trateaza

Ea observa tot si poate invata lucruri din modul in care oamenii se poarta cu tine sau cum tu te porti cu altii. Noi suntem pentru ele profesori… asa ca daca esti puternica si esti tratata bine (si ii tratezi si pe ceilalti oameni din jurul tau frumos), exista o sansa ca ea sa creasca si sa faca acelasi lucru pe care il vede la tine.

10. Urmeaza-ti propriile vise si pasiuni

Citeste si: 5 cadouri pe care sa NU le faci iubitei tale niciodata
Tu esti un exemplu pentru ea – invat-o ca ce iti place sa faci este important astfel incat sa creada in propriile vise si pasiuni.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top