Connect with us

Revistateo.ro

Remedii care eliberează stresul pentru fiecare zodie

Stiri

Remedii care eliberează stresul pentru fiecare zodie

Fiecare zodie are propriile sale trăsături și propriul mod în care răspunde la stimulii exteriori. De aceea, nativii anumitor semne zodiacale se numără printre persoanele care se stresează extrem de rapid și ușor, în timp ce alți semeni ai lor sunt oarecum imuni la această problemă atât de discutată.

Cert este că stresul afectează mai mult sau mai puțin pe toată lumea, iar remediile pot fi diferite de la persoană la persoană. Este extrem extrem de important să apelezi la soluția ideală pentru tine.  Iată ce te eliberează de stres, în funcție de zodie!

Berbec. Nativii acestei zodii sunt extrem de agitați și tind să ajungă la extenuare de multe ori.  Ca toate zodiile de foc, Berbecul rezistă bine sub presiune. Problemele apar atunci când începe să îți împingă corpul dincolo de limitele sale. Cele mai bune remedii pentru eliberarea stresului sunt plimbările în natură, alergatul sau grădinăritul. Aceste activități îl vor relaxa pe nativul din Berbec mai mult decât orice.

Taur. Nativul din zodia Taur cooperează foarte greul cu stresul, de aceea are nevoie de multă odihnă pentru a se deconecta. Sunt recomandate exercițiile de respirație, somnul, activitatea fizică de intensitate medie și ceaiul de mușețel sau tei îndulcit cu miere de albine.

CITEȘTE ȘI: CÂT NOROC AU ÎN DRAGOSTE ZODIILE DE PĂMÂNT

Gemeni. Gemenii sunt foarte inteligenți, însă mintea lor se poate încețoșa ușor. Nu sunt persoane care să clacheze la stres, însă adună ușor gânduri negative asupra lor ori de câte ori apare ceva neprevăzut. Remediul ideal pentru a elibera stresul este un program de exerciții zilnice, care să îl ajute pe nativul din zodia Gemeni să uite de probleme și să se focuseze asupra sănătății sale.

Rac. Racul este extrem de emoțional, iar de la acest mic defect poate dezvolta o stare continuă de încordare și un nivel de stres foarte ridicat. Este extrem de sensibil și ușor de supărat, iar stresul îi va aduce în special probleme digestive. Cel mai indicat este ca nativul acestei zodii să meargă la un terapeut și să consume alimente potrivite pentru un sistem digestiv sensibil. Echilibrarea stărilor emoționale este cheia.

CITEȘTE ȘI: CÂT NOROC AU ÎN DRAGOSTE ZODIILE DE AER

Leu. Leul este o persoană puternică, care nu se consumă foarte mult, însă atunci când o face situația devine gravă. Nu o să vezi niciodată un Leu extrem de stresat sau de impacientat, însă metodele ideale pentru eliberarea stresului sunt sucurile natual de țulpină de țelină, castravete, spanac și alte plante verzi, răcoritoare. Totodată, prietenii care sunt mereu aproape vor fi de ajutor de fiecare dată când nativul acestei zodii este stresat, căci Leul iubește să aibă pe cei dragi în jur.

Fecioară. Pentru nativi din zodia Fecioară, meditația și cursurile de yoga sunt cele mai bune remedii care ajută la eliminarea stresului. Totodată, dieta ar trebui să fie foarte echilibrată și bogată în acizi grași omega 3. În general nativii acestei zodii au tendința să consume alimente grele, iar acest lucru afectează capacitatea de răspuns la situații stresante.

Citeste in pagina urmatoare cum se relaxeaza zodiile!

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top