Connect with us

Revistateo.ro

Poti scapa de ridurile de pe buze cu ajutorul unor ingrediente naturale. Pe unele dintre ele le ai si in bucatarie. Afla despre ce este vorba.

Frumusete

Remedii naturale care estompeaza ridurile de pe buze si din jurul lor

Pe masura ce inainteaza in varsta, femeile observa ca le apar riduri pe buze sau in jurul acestora. Unele dintre ele apeleaza la interventii chirugicale pentru a scapa de aceasta problema. Insa, o solutie mult mai buna si care nu implica riscuri ar putea fi remediile naturale. Mai jos vei gasi cateva dintre cele mai folosite remedii impotriva ridurilor aparute pe buze sau in jurul lor.

Cum poti estompa ridurile de pe buze si din jurul lor

1. Foloseste ulei de masline. Uleiul de masline este recomandat celor care vor sa scape de riduri. Aplica putin ulei pe buze, in zonele afectate. Iti va hidrata buzele si te va ajuta sa estompezi ridurile.

2. Scortisoara te poate ajuta. Amesteca putina pudra de scortisoara cu putina apa distilata. Aplica pe buze acest amestec si lasa-l timp de 10 minute sa actioneze inante de a-l indeparta cu apa.

3. Incearca sa folosesti gel de aloe vera. Aplica gelul de aloe vera pe buze de doua ori pe zi pentru a scapa de ridurile suparatoare.

4. Uleiul care contine vitamina E te poate ajuta. Aplica-l pe buze si lasa-l sa actioneze timp de 15 minute inainte de a-l indeparta cu apa. Incearca sa folosesti zilnic remediul pentru ca acesta sa aiba efect.

5. Poti incerca sa folosesti si pulpa de papaya. Maseaza-ti usor buzele cu pulpa de papaya timp de 2 sau 3 minute. Dupa aceea te poti clati. De asemenea, astfel vei indeparta si celulele moarte de pe buze.

6. Incearca sa folosesti ulei de cocos. Maseaza-ti usor buzele cu ulei de cocos si lasa-l apoi sa actioneze timp de 15 minute. Dupa aceea il poti indeparta cu apa.

7. Si sucul de ananas iti poate veni in ajutor. Aplica pe buze suc de ananas. Lasa-l sa actioneze cateva minute inainte de a te clati. Te va ajuta sa scpai de ridurile de pe buze si din jurul lor.

8. Ai putea incerca si apa de trandafiri. Aplica pe buze apa de trandafiri de cateva ori pe zi. De asemenea, nu uita sa folosesti acest remediu inainte de somn. Va actiona mult mai bine.

Articole pe aceeasi tema:

Tot ce trebuie sa stii despre marirea buzelor

Cum sa iti faci luciu de buze acasa, din rujul tau preferat

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top